Eksklusiv rabatkode til strømpekompagniet

Ovenpå Black Friday i går har du måske brugt månedens budget og lidt til, men hvis der alligevel er lidt tilbage på kistebunden, så har jeg netop fået en lækker eksklusiv rabatkode til strømpekompagniet.dk på plads, der giver 30% i rabat uanset beløbets størrelse og kun for MetroMands læsere! Indtast blot “Metromand” som rabatkode, og det samlede beløb bliver fluks 30% mindre. Rabatkoden løber fra i dag til d. 1 December og kan anvendes til alle produkter på hjemmesiden.

Men hvad kan strømpekompagniet tilbyde? Jo ser du, for godt halvandet års tid siden anmeldte jeg et sæt lækre bambussokker fra strømpekompagniet, som jeg den dag i dag stadig er utroligt glade for. Blandt mit udvalg af sokker er det altid bambussokkerne der bliver anvendt først. De er simpelthen (stadig) fantastisk behagelige at have på selv efter halvandet års vask og brug. Dengang skrev jeg bl.a.:

Jeg har testet sokkerne over den sidste uges tid, hvilket har inkluderet lange arbejdsdage, skole og andet. Den helt store test fik sokkerne en torsdag der stod på to togture til og fra universitet, timer, besøg i universitets bar hvilket blandt andet indeholdt en god portion rundt-om-bordet bordtennis og afrundet til sidst med en god gåtur. Det hele udført i mine mest indelukkede sko.

Resultatet? Ingen svedlugt! I like it!

Det blev til en anbefaling dengang, og det gør det altså stadig! Bambussokkerne finder du her og de ser således ud:

Rabatkode på bambustrømper

Samtidig er strømpekompagniet garant for god service og får også rigtigt pæne anmeldelser på trustpilot. Du kan med andre ord trygt handle hos dem. Rabatkoden gælder i øvrigt for alle varer i butikken 🙂

Husk at følge MetroMand på Facebook – så går du ikke glip af eksklusive tilbud og rabatter i fremtiden.

Written by Christian Bo Nissen