Et studie udført af to professorer fra University of South Wales viser, at kvinder foretrækker mænd med et 10 dage “gammelt” skæg over mænd uden. I følge undersøgelsen rangerer både mænd og kvinder mænd med skæg som mere attraktive og samtidig dem med bedst fader potentiale end mænd uden skæg.

Studiet blev udført med hjælp fra 351 heterosexuelle kvinder og 177 heterosexuelle mænd der alle blev vist 10 billeder af mænd med forskellige niveauer af skæg. Deltagerne skulle herefter rangere mændende udfra deres helbred, tiltrækning, maskulinitet og fader egenskaber.

Der er altså god grund til at droppe barberbladet om morgenen inden klokken slår arbejde eller skole. Dermed ikke sagt, at den bare skal have fuld hammer, og lade skægget gro i uendelighed. Skægstubbe er den store vinder i denne undersøgelse, så frem med skægtrimmeren og finpuds dit skæg i ny og næ – gerne hver morgen, så fremstår du både mere attraktiv overfor det modsatte køn, og samtidig knivskarp og velsoigneret ud ad til.

En skægtrimmer behøver ikke nødvendigvis at koster en formue. Denne skægtrimmer fra Phillips står til kun 389 hos Elgiganten. Ikke nok med, at kvinder finder det attraktivt, så sparer du også tid på barberingen og penge ved ikke at skulle poste mønter i nye barberblade, skrabere, barberskum og alt det andet gear – win/win!

Hvad er dine tanker? Lader du skægget gro?

Written by Christian Bo Nissen