The Norlan Whisky Glass

Norlan Whiskeyglas hedder glasset, der vil ændre din whiskey-oplevelse for altid. Sådan er ordlyden fra folkene bag the Norlan Whisky Glass. Det er noget af et statement, men læser man lidt om konceptet bag og de uendeligt mange timers research, der danner grundlag for det videnskabelige aspekt af glasset, begynder man at forstå hvorfor.

Videnskab og nørderi bag verdens bedste whiskeyglas

Whiskeyglasset er blevet udviklet ved at kombinere udarbejdelse af modeller over væskedynamikker og bio-mimicry for at finde frem til den optimere konstruktion af glasset i forhold til iltning. Den unikke konstruktion af glasset gør, at når du bevæger whiskeyen rundt i glasset, vil væsken forme sig som en stående bølge, hvilket vil øge overflade-til-luft ratioen og farten af iltningen. Og hvad betyder så det? Jo ser du, det betyder, at der bliver fordampet betydeligt mere etanol end normalt, hvilket gør, at den dejlige whiskey bliver mere udtryksfuld.

Følg MetroMand på Facebook og få det nyeste indenfor gastronomi og livsstil

Det tog teamet bag over halvandet år og mere end 90 designs for at nå frem til den endelige model:

Udover duften og væskedynamikken er der arbejdet intensivt på holistisk vis for at skabe det helt perfekte whiskeyglas. Områder som design, det æstetiske udtryk, anvendelse af glasset i sociale sammenhæng og samtidig er whiskeyeksperter hevet ind til at fuldende glasset.


Læs også: Gratis stilguide – Så nemt får du den perfekte garderobe, og ser skarp ud hver dag!


Det endelige design ser således ud og er en sand fryd for øjet:


Læs også: 10 simple regler for god stil


Lad os opsummere engang; the Norlan Whisky glass leverer det hidtil mest gennemførte whiskey glas verden nogensinde har set – nok også det mest gennemførte glas overhovedet. Som om dette ikke var nok er glasset udført i et fantastisk smukt design. Det er kvalitet over kvantitet, når det er bedst! Det er muligt at forudbestille på Norlan’s hjemmeside, og et sæt bestående af to glas koster den nette sum af $48. Jeg er overbevist. Er du?

Written by Christian Bo Nissen