Jeg sad netop og drømte mig hen til et varmere sted, i smukke omgivelser og lidt lækker luksus. For der er ikke noget bedre end en smule overdådig luksus i ny og næ. At blive opvartet i luksuriøse og smukke omgivelser er vidst noget, vi alle ville se frem til. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at se, hvilke hoteller der egentlig tilbyder denne form for helt igennem overdådig og ekstravagant luksus. Det er der kommer denne lille artikel ud af. Sparegrisen skal dog slås i stykker, og rejsebudgettet skal måske revideres, men så har du forhåbenligt også mulighed for, at besøge et de bedste hoteller i verden, som du finder i overflod af på denne liste. Vi snakker den absolutte top af luksus hoteller, verden har at byde på. Jeg håber i hvert fald, at jeg en dag kan besøge et enkelt eller to af disse vanvittige luksus hoteller.

Læs også: Blazer til mænd – den ultimative guide og 19 fede blazere

 

1: Emirates Palace, Abu Dhabi

 

Verdens bedste luxus hoteller

 

Hvor ellers end i De Forenede Arabiske Emirater, bør denne liste starte? Et land der har gjort den ekstravagante og overdådige byggemani til et nationalt varemærke.

Emirates Palace hedder første stop på vores liste, og hotellet kostede ikke mindre end $3 milliarder! Hvad gik den lille sum penge til, tænker du nok? Hotellet rummer 394 værelser og suiter, 40 møde- og konferencelokaler, en kridhvid sandstrand, uendeligt mange swimmingpools og springvand, et overdådigt spa område, marmor importeret fra intet mindre end 13 forskellige lande og over 1.000 lysekroner af krystaller.

Og prisen for en overnatning? Den er faktisk ikke SÅ pebret, som man skulle frygte: helt ned til 2.100kr er det muligt at få et værelse for. Føler du at prisen næsten er for billig, og skal balla-genet fodres, så kan du f.eks. smide en lille $500-las for en time i en lækker Maybach – inkl. chauffør!

Se flere billeder af hotellet.

Således ser det vilde luksus hotels udsigt til havet ud:

Læs også: Ti simple regler for god stil

7 stjernet luksus hotel i Abu Dhabi

 


 

2: Mardan Palace Hotel, Tyrkiet

 

De bedste hoteller i verden

 

Et første klasses luxus hotel koster en god håndfuld penge at bygge, og Mardan Palaca Hotel i Antalya er ingen undtagelse med en pris på $1.65 milliarder. Hotellet blev bygget i 2009 af den rusiske milliarder Telman Ismailov, og byder blandt andet gæsterne velkommen med den største svimming pool i Middelhavet med plads til op imod 1.000 gæster. Hotellet er udråbt til et af de bedste luxus hoteller i Europa, og kan udover den enorme swimming pool byde på overdådige suiter, interiør bestående af guldblade, krystaller og Italiensk marmor.

Mangler smagsløgene lidt forkælelse, tilbyder hotellet 10 forskellige restauranter, 17 barer, et fantastisk spa område og et akvarium fyldt med alverdens eksotiske fisk. Er svimming poolen ikke lige din kop the, så har hotellet importeret 9.000 ton hvidt sand fra Egypten til deres egen private strand.

Se flere billeder af hotellet.

En af hotellets 10 restauranter – fantastiske omgivelser:

Læs også: Få min stilguide gratis!

Restaurant med indbygget akvarie i væggene

 


 

3: The Upper House, Hong Kong

 

Verdens vildeste luxus hoteller

 

The Upper House i Hong Kong er et helt igennem fantastisk storbyhotel med udsigt fra alle hotellets værelser – som i øvrigt er på mindst 67 kvadratmeter. Hotellet er opført i moderne minimalistisk design, hvor der er kræset for detaljerne, og især den formidable udsigt tager kegler – besøg for eksempel hotellets skybar eller restaurant, som begge har en vidunderlig udsigt over Hong Kong. Telegraph.co.uks udsendte giver bl.a. i sin anmeldelse værelserne 10/10 – hvilket bl.a. skyldes, at der er gratis drikkelse (inkl. øl – dog ikke vin), den fantastiske udsigt og de ekstraordinære store og rummelige værelser.

Se flere billeder af hotellet.

Var det noget med denne udsigt over Hong Kongs skyline under middagen:

Læs også: 19 fede sommerskjorter til den velklædte herre

Restaurant på The Upper House Hong Kong

 


 

4: Alila Villas Uluwatu, Bali

 

Bedste luxus hotel på Bali

 

Et billede fortæller mere end tusind ord, og Alila Villas Uluwatu hotellet på Bali kan næsten sælge sig selv, udelukkende ved hjælp fra dette fantastiske billede af deres infinity swimming pool. Luxus hotellets arkitektur er blevet lovprist verden over, og er en ren og skær designperle. Hotellet er lokaliseret 100 meter over det Indiske Ocean og placeret på en klippetop ved Balis sydlige kystlinje med en majestætisk udsigt til følge. Hotellet er opført i lokale byggematerialer og spiller på en elegant overgang mellem de indendørs og udendørs faciliteter.

Se flere billeder af hotellet.

Hvem ville ikke kunne nyde en lækker cocktail med denne udsigt:

Læs også: Shorts til mænd – 18 lækre sommershorts i høj kvalitet

Fantastisk bar på luxus hotel på Bali

 


 

5: Burj Al Arab, Dubai

 

7 stjernet luxus hotel i Dubai

 

Det er svært at lave en liste over verdens mest ekslusive luxus hoteller uden at inkludere Burj Al Arab i Dubai.  Hotellet kan bryste sig af 5 stjerner (nogle har kaldt det, det eneste 7-stjernede hotel i verden), og ligger placeret på en kunstigt bygget ø lidt fra Dubais kystlinje, hvor det troner sig majestætisk over havet. Prisen for hele herligheden lød på $650 millioner og er gentagende gange blevet kåret til verdens bedste luxus hotel.

De mindste værelser byder gæsterne velkomne med hele 169 m2 og de største hele 780 m2. Udover en hulens masse plads får du bl.a. en iPad i guld stillet til rådighed, ikke mindre end 17 forskellige hovedpuder at vælge imellem og et kontor udstyret med en Macbook. Prisen for de billigste værelser ligger på omkring $1.000 mens det dyreste ryger op over $18.000, hvilket i følge wikipedia placerer prisen som den 12. dyreste suite i verden.

Se flere billeder af hotellet.

Var det noget med en middag på denne restaurant:

Læs også: 14 fede sejlersko til mænd – og sådan bæres de med stil

Første klasses restaurant på Burj Al Arab i Dubai

 


 

6: CuisinArt Golf Resort & Spa, Anguilla

 

Verdens smukkeste hoteller

 

I det østlige Caribien (tidligere De Vestindiske Øer) befinder der sig en række små øer, hvor hovedøen hedder Anguilla. På Anguilla finder du det fem-stjernede luxuriøse CuisinArt Golf Resort & Spa. Udover de fantastiske omgivelser der inkluderer en 18 hullers goldbane designet af Greg Norman, et overdådigt spa område og fantastisk gastronomi er hotellet en af verdens førende hoteller indenfor bæredygtig omstilling. Hotellet har bl.a. sin egen solcellepark og kan prale af verdens første hydropiske have!

Se flere billeder af hotellet.

Hvem elsker ikke en lækker pool bar:

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

Luxus hotel med pool bar

 


 

7: The Boulders, Arizona

 

Lækkert luxus hotel i Arizona, USA

 

Ingen liste over verdens bedste hoteller uden et hotel fra USA på listen. Det kommer her og ligger i Arizona. The Boulders hedder hotellet og er omringet af den majestætiske Sonoran ørken. Hotellet byder på fem-stjernede omgivelser og intet mindre end to prisvindende golfbaner designet af Jay Morrish. Hvis golf ikke lige er dig, så kan du boltre dig i de naturrige omgivelser med bl.a. klatring på de omkringliggende klipper, fantastiske fisketure eller mountainbike ture i de spektakulære omgivelser.

Se flere billeder af hotellet.

Var det noget med et slag golf med gutterne i disse omgivelser:

Læs også: Chinos bukser til mænd – den ultimative guide

Verdens fedeste og bedste golfbane i USA

 


 

8: Marquis Los Cabos, Los Cabos

 

Luxus hotel i Mexico

 

Vi hopper et lille stykke syd på, nærmere bestemt Baja halvøen i Mexico. Her finder vi det vanvittigt lækre Marquis Los Cabos hotel svøbt ind i luksus. Hotellet ligger smukt placeret mellem ørkenbjergene og Cortezhavet og byder gæsterne velkommen med en fantastisk smuk lobby, der kan prale med en eminent udsigt udover havet.

Udover interiør i topklasse kan hotellet bl.a. prale af intet mindre end tre infinity pools, hvor du som gæst i ro og mag kan nyde en kølig drink imens dit blik vandrer udover havet, og hvis du er heldig, kan du se både delfiner, hvaler og springende rokker.

Se flere billeder af hotellet.

Svært ikke at blive begejstret for denne udsigt fra poolen:

Læs også: Fede solbriller til mænd – den ultimative guide

Lækker swimming pool i Los Cabos

 


 

9: The Manta Resort, Zanzibar

 

Det ultimative ferieparadis

 

Hvis du er typen, der tager på ferie for at komme væk fra den travle hverdag, så bør du kigge nærmere på The Manta Resort i Zanzibar. Hotellet slår sig ikke op på spektakulært interiør eller iPads i guld, men hvad det mangler i marmor og krystaller, gør det så sandelig op for med dets placering. Hotellet befinder sig på Pemba øen ud for Zanzibars kystlinje, hvor der venter gæsterne helt igennem magiske omgivelser.

Hotellet byder bl.a. på dykning, snorkling, ture igennem regnskoven fisketure alt sammen i de smukkeste omgivelser, du kan forestille dig.

Se flere billeder af hotellet.

Var det noget med at falde til søvn med denne udsigt:

Luxus hotelværelse midt på havet og vandet

 


 

10: Conrad Maldives, Rangali Island

 

Bedste luxus hotel på Maldiverne

 

Du har næsten med garanti set billeder rundt omkring på nettet af dette fantastisk smukke luksus hotel i Maldiverne. Hotellet hedder Conrad Maldives og må siges, at være et af de smukkest placerede hoteller i verden. Som gæst bliver du indlogeret i de efterhånden ikoniske hytter bygget lige over vandet, og du er dermed garanteret, at stå op til et maritimt paradis hver eneste morgen. Hvis udsigten fra din terrasse ikke er nok, så byder hotellet også på muligheden for svømning med hvalhajer, dykning, diverse vandsportsaktiviteter, tennis, open-air biograf, sunset cruise, spa område og prikken over i’et en restaurant under vandet!

Se flere billeder af hotellet.

Således ser verdens første (og så vidt vides eneste) undervandsrestaurant ud:

Restaurant under vandet på Maldiverne

 

 

Written by Christian Bo Nissen