De underligste og vildeste hoteller i verden

 

Da jeg i 2014 var i Peru, og kørte igennem Sacred Valley dybt inde i Andesbjergene, viste vores guide os et ganske spektakulært og usædvanligt hotelværelse placeret langt oppe på en af bjergsiderne. Eller, et værelse er måske så meget sagt, det var i virkeligheden en glaskapsel hejst over 120 meter op og sat fast på klipperne – og du skal selv klatre derop. Der er altså et stykke fra de vildeste luksus hoteller i verden, jeg tidligere har skrevet om, men det gør bestemt ikke hotellet mindre interessant! Det samme gælder resten af disse vanvittige og underlige hoteller, verden har at byde på.

 

1: The Skylodge, Peru

 

De mest usædvanlige hoteller i verden

 

Vi starter naturligvis med det føromtalte hotel i Peru og navnet er The Skylodge. Hotellet er som nævnt placeret i den fantastisk smukke Sacred Valley i Peru, ikke langt fra det magiske Machu Picchu. Værelserne ligger som sagt i omtrent 120 meters højde, og med glas hele vejen omkring dig, kan det frarådes at have højdeskræk, når du skal overnatte i en af de små kapsler.

Se flere billeder af hotellet her og læs om området på Tripadvisor her.

Således ser toilettet og den tilhørende udsigt ud:

The Skylodge værelse i Peru

 


Følg mig på Facebook og vær opdateret på det nyeste inden for livsstil og herremode.


 

2: Kakslauttanen Hotel, Finland

 

Fantastisk hotel i Finland ved Nordlys

 

Vi skal et smut til Finland for næste stop på listen, nærmere betegnet Kakslauttanen Hotellet i Saariselkä. Hvis der står Polarlys (eller Nordlys og Sydlys) på din bucket list, så bør du kigge nærmere på dette spektakulære hotel, som tilbyder de helt rigtige overnatningsmuligheder, når der står Polarlys på programmet. Deres udbud dækker enhver smag og inkluderer bl.a. glaskuplerne som vist ovenfor, en kombination af en klassisk elegant træhytte med tilhørende soveværelse placeret i en glaskuppel med første klasses panorama udsigt over den magiske himmel og sidst men ikke mindst deciderede igloer udformet i sne, som vist nedenfor.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Lidt køligt måske, men til gengæld en oplevelse for livet:

Iglo hotel i Finland ved Polarlyset

 


Læs også: De 21 smukkeste steder du skal opleve før du dør


 

3: Hüttenpalast, Berlin

 

Campignvogn hotel i Berlin

 

Et af de mere lavpraktiske hoteller på listen har vi her i form af Hüttenpalast Hotel i Berlin. Der er ikke meget ekstravance over indretningen eller omgivelser, hvilket netop er hotellets styrke. Konceptet er ganske simpelt campign – indendørs! Du har muligheden for hyggen ved camping uden risikoen for sne, regn og blæst. Hotellet byder på tre forskellige retro-campingvogne og tre bjerghytter og er samtidig placeret ganske fortrinligt i Berlin.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om Berlin på Tripadvisor her.

Det ser da hyggeligt ud, gør det ikke:

Hüttenplast bjerghytte hotel i Berlin

 


 

4: Jumbo Stay, Stockholm

 

Boeing 747 fly hotelværelse i Stockholm

 

Har du altid godt kunne tænke dig en tur i cockpittet under flyturen, men aldrig turde spørge om lov, så er der heldigvis råd for det. Hos Jumbo Stay i Stockholms Arlanda lufthavn kan du overnatte ombord på en gammel Boeing 747! Hele flyet er blevet omdannet til et hotel, og giver dermed gæsterne en helt unik oplevelse.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Således ser hele herligheden ud ude fra:

Boeing 747 fly som Hotel i Stockholm

 


 

5: V8 Hotel, Stuttgart

 

V8 bilhotel i Stuttgart Tyskland

 

Hvis du er en rigtig bilentusiast, så må V8 hotellet i Stuttgart være et absolut must-visit. Hotellets tema er – yes, du har gættet det – bygget op omkring biler, og hvert værelse er fyldt med bilkunst og sengen er selvfølgelig bygget op omkring en bil. Hvert enkelt værelse er unikt designet og interiøret er nøje udvalgt til at passe til den specifikke bil.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Der er tænkt på selv de mindste detaljer:

Hotel med automobiler som tema

 


 

6: Icehotel, Sverige

 

Icehotel - ishotel i Sverige

 

Var det noget med en overnatning komplet indhyllet i is? Det tilbyder Icehotel i Sverige gæsterne. Hotellet bliver bygget op helt fra bunden hver eneste år, og til dette formål har hotellet tilknyttet forskellige kreative designere, så du altid får nye, spændende indtryk, når du overnatter på hotellet.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Hotellet byder også på en (iskold) drink i deres isbar:

Isbar på Icehotel hotellet i Sverige

 


Læs også: De 10 vildeste luksushoteller i verden


 

7: No Man’s Fort, Portsmouth

 

Mest usædvanlige hoteller i verden

 

Hotellets navn, No Man’s Fort, beskriver sådan set meget godt konceptet bag hotellet. Det åbnede i April 2015, og er et gammelt militærfort ombygget til et luksus hotel, der tilbyder 22 soveværelser. Udover den historiske lokation og bygningskompleks byder hotellet på et spa område, landingsplads for helikoptere samt tre bar-og restaurantområder.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Ikke dårlig udsigt:

Vildeste hoteller i verden

 


Læs også: 52 luksus feriedestinationer der skal opleves


 

8: Treehotel, Sverige

 

Sjove hoteller i verden

 

Vi hopper en tur op til vores Skandinaviske naboer i Sverige og overnatter i trætoppene. Treehotel hedder denne destination, og byder på usædvanlige overnatningsmuligheder hævet over jorden i træerne. Hvert værelse er unikt designede, og byder bl.a. på ufo-, glaskuppel-, fuglereddetemaer.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Ufoerne kommer:

Verdens mest underlige hoteller

 


 

9: Palacio de Sal, Bolivia

 

De underligste hoteller i verden

 

Palacio de Sal i Bolivia er helt helt unikt hotel, idé det er bygget af salt – ja, du læste rigtigt. Hele hotellet er placeret på verdens største saltoverflade Salar de Uyuni, der strækker sig over hele 10,582 km2. Udover den lettere udsædvanlige konstruktion byder hotellet på fantastiske omgivelser, et sauna område, et dampbad, boblebad og en – surprise – saltvandspool. Og forresten, så er det ikke tilladt at slikke væggene af frygt for nedbrydning!

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Der ser nu meget hyggeligt ud:

Verdens skøreste hoteller

 

 

10: De Vrouwe van Stavoren, Holland

 

De underligste og skøreste hoteller i verden

 

Er du helt pjattet med vin, så er dette hotel i Stavoren, Holland helt sikkert lige dig. Hotelværelserne er ganske enkelt en kæmpestor vintønde. Smukt og hyggeligt ser det i den grad ud, og du vil med garanti have en god historie i lommen, til når der skal fortælles om ferien på arbejdet.

Se flere billeder af hotellet her og læs mere om området på Tripadvisor her.

Således ser det ud indvendigt, ganske hyggeligt:

Sjoveste og mest usædvanlige hoteller i verden

 

 

Var der noget, der frister?

 

Written by Christian Bo Nissen