Hvis du ligesom mig, ikke helt kunne se det smarte i at have en Instagram konto, så kan disse fede Instagram brugere snildt overbevise dig. Der er naturligvis taget udgangspunkt i herremode, men der er samtidig en håndfuld fotografer, lirede brugere, humor baserede brugere og kendte indover, slå dig løs 🙂

 

Herremode brugere på Instagram – Herremode, stil, gadgets og accessories til mænd

1. MetroManddk – Herremode og gadgets

Metromanddk instagram

Jeg starter naturligvis ud med lidt skamløs reklame for min egen bruger metromanddk. Der bliver postet en masse herremode looks til inspiration, lækkert tøj samt en god håndfuld toplækre gadgets såsom fede herreure, solbriller samt accessories. Følg kontoen og få dugfriske og fede billeder direkte på din mobil.

 

2. iamgalla – herremode og rejser

iamgalla instagram herremode

Adam Gallagher poster virkelig lækre billeder under brugeren iamgalla på Instagram. Der er en herlig overflod af lækre herremode outfits, lækre rejsebilleder og generelt super stemning. Det er ikke for sjov, at han har rundet de 800.000 følgere.

 

3. Nick Wooster – Et ikon indenfor herremode

NickWooster instagram

Hvis du ikke allerede kender Nick Wooster, så er han så afgjort en mand at holde øje med. Han er nærmest legendatisk indenfor mode branchen, og formår altid at komme op med nye, alternative og samtidigt stilede looks. Du finder hans konto her: NickWooster.

 

4. Mariano Di Vaio – Herremode, god stil og model

marianodivaio instagram mens fashion

Endnu en virkelig lækker herremode profil denne gang fra Mariano Di Vaio. Gutten er model, skuespiller og influencer (hvad end det lige betyder) og poster rigtig lækker herremode inspiration – med næste 2 millioner følgere, er han en ganske populær herre. Du finder hans profil her

 

5. Johannes Huebl – Herremode og rejser

johanneshuebl instagram

Herremode og rejser ser ud til at gå hånd i hånd for de store herremode profiler på Instagram, og denne profil er ingen undtagelse. Virkeligt flotte billeder – man forstår hvordan han har opnået over 400.000 følgere. Find profilen her.

 

Underholdning og lir – Alt fra humor til livsstil, våben og yacths!

 

6. Dan Bilzerian – Den ultimative drengerøv

Dan Bilzerian drengerøv på instagram

“Actor/Astronaut/Asshole and I play poker sometimes.” Sådan beskriver Dan Bilzerian sig selv på Instagram, og den beskrivelser rammer fremragende. Han poster dagligt billeder fra sin hverdag som indeholder fede biler, absurde mængder våben, adrenalin, yachts, halvnøgne kvinder og poker. Med over 3.600.000 følgere er han en yderst populær herre, og man får et sjældent indblik i en vanvittig livsstil, som er sponsoreret af en solid pengepung – du finder hans profil lige her.

 

7. Peter Falktoft – Prisvindende radiovært og kæmpe vinger bagud

Peter Falktoft Instagram

Med mindre du har været i udlandet de seneste år uden nogen form for nyhedsstrøm fra Danmark, har du uden tvivl hørt om Monte Carlo, Esben Bjerre Hansen og Peter Falktoft. Peter Falktoft er den ene halvdel af det nu afsluttede og voldsomt populære program Monte Carlo. Han leverer super fede stemningsbilleder fra hans hverdag – og så kører han i øvrigt fremragende god stil! Du finder hans profil lige her.

 

8. Anders Hemmingsen – Hverdagsobservationer og humor på højt niveau

andershemmingsendk instagram

Mangler du et billigt grin i din hverdag, så skynd dig at følge Anders Hemmingsen på Instagram. Han poster konstant hverdagsbilleder og andet gøgl med humor som det altoverskyggende tema. Imponerende, at en dansk profil kan nå over 40.000 følgere allerede, og du kan finde ham lige her.

 

9. Goodlifehunting – Livsstil, stemningsbilleder og lækre citater

Good Life Hunting på instagramTop lækre billeder flyder i jævn strøm fra denne profil. Motivations og inspirations citater, rejser, lirede biler og andet guf fra Goodlifehunting. Helt sikkert et lille følg værd, og du finder profilen lige her.

 

10. Tipforjesus – Verdens mest generøse tipper

Mest gavmilde tipper i verden

Selvom der ikke er lavet nogle officielle opgørelser over verdens mest gavmilde tippere, vil jeg vove at påstå, at personen bag denne profil, er storfavorit til guldet. Der bliver løbende postet regninger fra forskellige restauranter overalt i USA, og kendetegnet for dem alle er, at de tips der bliver givet er af helt utrolige størrelser. Det vides så vidt jeg ved ikke hvem der står bag kontoen, men du finder profilen her.

 

11. Miserable_men – Stakkels mænd på shoppingtur

Instagram profiler med humor

Vi har vidst alle prøvet det – eller frygter det; shoppingtur med konen. Eller sagt på en anden måde: Agere slæbe æsel imens den kære kone vimser rundt og prøver den samme kjole for 5. gang. Miserable men har taget disse situationer og samlet en overflod af udmattede herrer på shopping ture med deres bedre halvdel og du finder profilen her.

 

Fotografer på Instagram – fantastiske billeder fra disse profiler

 

12. 13thwitness – Flotteste billeder af hverdagen fra alverdens steder og vinkler

13thwitness flotteste billeder på instagram

“chill. I got this.” Så enkelt beskriver 13thwitness sin profil på Instagram. Og man må bukke og neje i støvet, for én ting er sikkert: Manden kan frembringe nogle helt igennem fantastiske billeder. Find ham her og nyd det 🙂

 

13. Sam Horine – Fotograf baseret i New York med fantastiske billeder

Sam Horine instagram fotograf

Sam Horine er baseret i New York hvor han løbende tager nogle eminent flotte billeder. Nyd disse maleriske hverdagsbilleder der fanger nogle virkeligt smukke øjeblikke. Du finder ham her.

 

14. Dave Yoder – De lækreste billeder verden over

Dave Yoder fotograf instagram

Dave Yoder er fotograf for photographer for National Geographic Magazine & National Geographic Society Explorer, og lægger ofte nogle fascinerende billeder op på sin Instagram profil. Dave er den sidste fotograf i denne omgang, og du kan finde hans profil her.

Hvem følger du på Instagram, der er værd at dele med os andre? Smid dine favoritter nedenunder, så vi kan få udvidet vores Instagram portefølge 🙂

Husk også at like artiklen og/eller MetroMand på facebook – links er lige nedenunder.

Written by Christian Bo Nissen