Efter en lang arbejdsdag kan det være ret så lækkert, at kunne være sig selv. Det kender vi vidst alle sammen – også vores kære bedre halvdel. Det kan også være, at du skal have drengene på besøg og stuen er reserveret til dine børn og deres overflod af legetøj. Hvad er løsningen så? Et fedt herreværelse, naturligvis.

Vi mænd har ganske enkelt behov for at helligt sted, hvor vi kan slappe af i ro og mag og lade batterierne op. Det er vores lille frihedstempel, hvor vi har styr på indretningen, hvor vores interesserer kan udfolde sig og vores trofæer kan fremvises.

For nogle mænd betyder det et herreværelse med poolbord, en hjemmebiograf eller en bar til vores samling af god whisky, lækre rom, udsøgte gin eller en flot blanding af alle de fineste spiritus. For andre kan det være et trofærum med chesterfieldsofaer og udsøgte cigarer. Uanset hvordan du vil indrette dit herreværelse, så er jeg sikker på, at du kan finde en god stak inspiration til et fedt herreværelse – eller fedt man cave hvis du er mere til de engelske termer. Det smukke ved et herreværelse er, at det kan indrettes hvor som helst, om det er i kælderen eller i garagen, it doesn’t matter. Så længe det er vores og vi kan nyde det i ro og mag.

 

Jeg er selv så priviligeret, at jeg har kontor for mig selv i kælderen (selvvalgt, tro det eller ej), hvor jeg kan arbejde og/eller se fodbold uden forstyrrelser og jeg elsker det. Dette er dog i vores nuværende lejlighed og da vi lige har købt hus med overtagelse i midten af oktober, har jeg været lidt rundt på nettet i jagten på inspiration til herreværelset. Vores nye hus er nemlig således indrettet, at der er en nyrenoveret kælder med to super lækre rum, hvor af det ene bliver mit nye kontor / herreværelse. Udover min arbejdsplads med skrivebord og hvad der ellers hører til, påtænker jeg på nuværende tidspunkt, at få installeret en hjemmebiograf, så jeg kan se film og serier i ro og mag og drengene kan komme over til en seriøs omgang Champions League bold.

Anywho, her er en solid stak billeder med inspiration til indretning af herreværelset. Der er lidt af hvert og for enhver smag. Masser af fede ting til herreværelset og fællesnævneren er maskulin indretning:

 

1: Herreværelse med poolbord

herreværelse med poolbord

 

Et herreværelse med poolbord står vidst øverst på listen over klassisk indretning af herreværelset. Læg mærke til baren i baggrunden og selvfølgelig et fladsskærms tv, så dig og drengene kan følge med i bold mens I får jer et slag pool.

 

2: Kæmpe man cave

fedt herreværelse

 

 

Lettere spartansk indrettet man cave med masser af plads til din bilsamling og en basketballbane i baggrunden.

 

3: Elegant herreværelse med poolbord

herreværelse inspiration

 

I den klassiske afdeling har vi dette elegante herreværelse med poolbord, træmøbler og lur mig om der ikke også gemmer sig nogle chesterfield møbler i denne man cave.

 

4: Herreværelse med pokerbord

herreværelse med pokerbord

 

En nymoderne klassiker når vi snakker om herreværelser er pokerbordet. Jeg ved ikke med dig, men jeg kan sagtens se mig have en hyggelig pokeraften med drengene, et par cubanske cigarer og en god omgang whiskey i det her herreværelse. Fantastisk fedt indrettet herreværelse!

 

5: Man cave med bowlingbane

man cave med bowlingbane

 

I den mere flashy boldgade har vi her en af de vildere man caves, jeg har set. Masser af lys og vilde farver, gamle spillemaskiner og – selvfølgelig – en bowlingbane. Det er nok de færreste, der har råd og/eller plads til at få sådan et herreværelse installeret.

 

6: Mandeværelse med bar

mandeværelse inspiration

 

På en ene eller anden måde bør der være plads til en bar i dit mandeværelse. Om det så bare er en barvogn eller en globusbar, så hører det sig altså til. Her har man dog valgt at gå hele vejen og fået installeret en decideret bar med barstole og hele molevitten. De udstillere guitarer i baggrunden er et ret fedt og stilet touch.

 

7: Mandeværelse med poolbord

mandeværelse med poolbord

 

Så er vi tilbage til mandeværelset med poolbord. Det er jo ikke en klassiker for ingen ting. Jeg er særligt vild med væggen udført i forskelligfarvet træ. Smukt.

 

8: Herreværelse med minigolf

herreværelse med minigolf

 

I den elegante afdeling har vi her et herreværelse med en indbygget minigolfbane. Det er egentlig ret fedt og lidt alternativ inspiration til herreværelset.

 

9: Man cave med poolbord

man cave med poolbord

 

Vi napper lidt yderligere inspiration til herreværelset med poolbord. Der er samtidig fundet plads til en bar, fladskærm og et par udstillede guitarer. Elegant, maskulint og stilrent.

 

10: Herreværelse med roulettebord

mandeværelse med roulettebord

 

Vi har allerede set et herreværelse med pokerbord man var det noget med et herreværelse som også har et roulettebord? Så er der garanti for maksimal gamblinglir med vennerne og du kan uden besvær holde indflytterfest her, for der er selvfølgelig også sørget for en bar.

 

11: Det ultimative herreværelse?

det ultimative herreværelse

 

Ovenstående herreværelse er en af mine klare favoritter. Det har det hele! Poolbord, bar, komfortable lædermøbler (jeg ville dog skifte sofaen ud) og intet mindre end 3 fladskærme. Så er du sikret, når der er VM næste gang og der er ild i flere kampe på samme tid. Smukt udført! Så mangler jeg bare pladsen og et par håndører.

 

12: Fedt herreværelse med poolbord

Fedt herreværelse med pokerbord

 

Ædelt træ og lædermøbler, poolbord, pokerbord, en bar og fladskærme. Det her fede herreværelse har ganske enkelt det hele.

 

13: Herreværelse med hjemmebiograf

fedt herreværelse med hjemmebiograf

 

Hvis indretningen af herreværelset i træ ikke er din favorit, så har du her et alternativ serveret. Der er selvfølgelig et poolbord, en bar med komfortable barstole og et fladskærm, så dig og drengene kan nyde den gode rom mens I ser Champions Legaue og så har den også en afdeling med hjemmebiograf installeret.

 

14: Minimalistisk herreværelse

minimalistisk herreværelse

 

Mange af de herreværelser som du kan se her i artiklen er udstyret med en masse udsmykning på væggene. Ved denne man cave har designeren valgt at holde det knivskarpt og minimalistisk. Ikke så meget pis – and I like it.

 

15: Herreværelset for våbenelskeren

herreværelse med våbenskab

 

Kan vi ikke hurtigt blive enige om, at ovenstående herreværelse fyldt med våben med meget stor sandsynlighed befinder sig i USA? Det vil sgu nok være svært, at overbevise de danske myndigheder om, at du lige skal have lidt ekstra krudt til dit mandeværelse.

 

16: Stilrent mandeværelse

lækkert herreværelse

 

I den minimalistiske og stilrene afdeling for mandeværelser har vi dette eksemplar. Der er ikke så meget unødvendigt støj og det er sådan set ret fedt.

 

17: Herreværelse med plads til bilerne

moderne herreværelse

 

Et moderne bud på et fedt herreværelse har vi her, hvor der naturligvis er plads til poolbordet, fladskærm, bar og poolbord. Prikken over i’et er naturligvis, at det er en integreret del af garagen, så du har rigeligt med plads til bilparken.

 

18: Vinkælder som herreværelse

lækker vinkælder herreværelse

 

Er du en vinaficionado, så kunne det også være, at dit mandeværelse ganske enkelt skulle være en lækker vinkælder? Der er jo ingen der forbyder dig, at smide et poolbord, et par fladskærme og en bar ind også.

 

19: Inspiration til lækkert herreværelse

fedt mandeværelse

 

Skal det holdes simpelt og lækkert, så er ovenstående herreværelse da et fremragende bud, ikke? Det eneste jeg sådan lige umiddelbart mangler, er en bar eller bare et barbord. Men det kan da heldigvis klares ret nemt.

 

20: Man cave indretning når det er bedst

mandeværelse med hjemmebiograf

 

Her har vi endnu et af de mandeværelser, som ganske enkelt har det hele. En hjemmebiograf, et poolbord, en bar, et pokerbord, et flygel (!) og intet mindre end 2 (!!) hjemmebiografer. Føj for en omgang. Jeg er særligt vild med loftet, men kunne godt bruge en anden sofa, end den der er valgt her.

 

21: Sportsinspireret herreværelse

herreværelse til sport

 

Ovenstående herreværelse bærer tydelig præg af, at ejeren er lidt af en sportsfanatiker, med tung overvægt af de store amerikanske sportsgrene. Lettere ungdommeligt indrettet men det gør nu heller ikke noget.

 

22: Old fashion herreværelse

old school indrettet herreværelse

 

Her har vi et herreværelse inspireret af de gode gammeldags dyder med old fashion indretning. Tungt, mørkt træ, chesterfield stole, poolbord, bar, pejs og en lækker bar udført i træ. I did it!

 

23: Manderum med masser af underholdning

manderum med hjemmebiograf

 

Vi så før et eksempel på et herreværelse med fokus på sport og her får vi lige et til. En stilren bar, biografsæder til hjemmebiografen og intet mindre end 5 fladskærme tilknyttet. Så kan dig og gutterne for alvor få set alt den sport hjertet begærer.

 

24: Herreværelse med indbygget vinkælder

manderum med vinkælder

 

I den luksuriøse klasse (let’s face it, et decideret manderum som et af dem her i artiklen, må vidst alle betegnes som luksuriøse) har vi denne perle af et manderum. Der er rigeligt med plads til bilparken, et poolbord og en kæmpe bar med tilhørende kæmpe vinkælder – eller vinreol er måske den rigtige betegnelse her. Der er dog ikke fundet plads til et fladskærm, hvilket der bestemt bør arbejdes på.

 

25: Herreværelset til den legesyge

herreværelse med bordfodboldbord

 

Er dig og drengene aldrig rigtigt blevet voksne (som undertegnede), så skal der selvfølgelig være et poolbord installeret men også gerne gamle arkadespillemaskiner og et bordfodboldbord. Det bringer minder tilbage fra uni-tiden, hvor drengene og jeg brugte uendelige timer ved bordfodboldbordet (og senere beerpong bordet).

 

26: Den ultimative hjemmebiograf?

fed hjemmebiograf for mænd

 

Muligvis ikke et decideret mandeværelse, men nok mere en fed hjemmebiograf for rigtige mænd. Jeg er i hvert fald vild med det gennemførte Batman tema og det dystre look. Fedt lavet, men så skal man godt nok også have dels knaster og dels en masse ekstra plads i hjemmet.

 

27: Herreværelse spækket med fede ting

fedeste værelse for mænd

 

Tjek lige det her herreværelse ud og den fede indretning af mandeværelset! Man skal være vild med indretningen i træ, men så må det til gengæld også være meget tæt på det ultimative værelse for mænd. Tjek lige det der shuffleboard i blankpoleret træ ud. Hold da k*ft hvor er det flot og elegant!

 

 

Hvad indeholder din drøm af et herreværelse?

 

Written by Christian Bo Nissen