Så for Søren da. Det er blevet weekend, det er blevet forår – eller, sådan da og det er tid til et afbræk fra arbejdet. Sådan da.

Vi kan i hvert fald ikke komme uden om, at det ifølge kalenderen er april og Påsken er over os. Det plejer at betyde varmere dage, mere sol og generelt højere humør.

Intet er som det plejer i disse tider, men skal vi ikke alle sammen lige stemme i og give det gode humør et ordenligt los bag i, så det kan komme helt frem i bussen?

Godt så.

Så kan vi nemlig kigge på Dagens Detalje i ro og mag og nyde synet! Vi skal nemlig kigge på en overgangsjakke i skjortecut:

Den skide lækre jakke i skjortecut

Mærke: Drake’s Pris: 2299.-
Find den lækre jakke her

Vær så artig, så er der serveret – og det er tilladt at savle. Det har jeg i hvert fald selv gjort. Vi har her at gøre med en lille genialitet i mine øjne. Det er en vanvittig fed blanding af skjortecuttet, overshirten og overgangsjakken – hele tre ting på én gang! Hvis jeg stod og manglede en overgangsjakke til foråret (og efteråret), så havde jeg fluks smidt alt i hænderne og købt denne. Ja, som du næsten kan læse dig frem til, er jeg fuldstændigt skudt i denne perle af en overgangsjakke.

Den kan nemlig noget særligt – uden at have alle mulige underlige og outrere detaljer, farver eller mønstre. Og dét er pisse fedt! Det er stilren minimalisme, når det er absolut bedst. Således kunne den f.eks. bæres:

Det er enkelt, det er elegant og det er pisse fedt!

Du kan f.eks. smide den på sammen med et par chinos og under jakken tilføjer du en lækker skjorte.

Written by Christian Bo Nissen