Da jeg skrev artiklen om sådan bærer du trøjen på arbejdet, var jeg på udkig efter en lækker slipover (som jeg fandt, se artiklen) og i denne søgning, faldt jeg over en sindssygt lækker cardigan.

Der blev savlet lidt og derefter fortsatte jeg arbejdet med artiklen. Men den der lækre cardigan blev ved med at spøge omme i baghovedet og da jeg skulle til at planlægge, hvad jeg skulle sætte fokus på i næste omgang Dagens Detalje, jamen så var valget sådan set ret så nemt.

Derfor får I i denne uge en sindssygt lækker cardigan, som jeg selv er ret så forelsket i.

Se med her:

Et styk formidabel cardigan

Mærke: Morris Heritage Pris: 2499.-
Find den lækre cardigan her

Se nu der, hva’? Er den ikke bare lækker? En cardigan kan i mine øjne lynhurtigt blive en halvtrist og kedelig omgang, som ganske enkelt ikke vil klæde en velklædt herre.

Men vælger du derimod en cardigan udført i et lækkert design, så har du en virkelig værdifuld tilføjelse til din garderobe. Netop dette er ovenstående pragteksemplar af en cardigan fra Morris Heritage. Der er brudt lidt med det til tider lettere kedelige og tandløse cardigan design med to styk lommer og åbningen ved halsen er perfekt udført – i mine øjne.

Således ser den ud, når den bæres. Jeg er desværre ikke selv den lykkelige ejer (endnu), så jeg har derfor kun billedet taget fra forhandlerens hjemmeside:

Jeg synes altså, den er tæt på uimodståelig! Bonusinfo: den kommer leveret i 100% økologisk merinould. Haps! Skulle de 2499.- være lige en tand for mange knapper for din pengepung, så kan det være, du er heldig og nappe den når Care of Carl afholder udsalg senere på måneden.

Written by Christian Bo Nissen