Så er vi nået til denne uges Dagens Detalje og det virker måske en smule paradoksalt, at jeg har valgt en carry-on den nuværende situation in mente. Der hører sig dog en lille forhistorie til.

Jeg kom nemlig hjem fra Tokyo lige inden jul og kunne til min store ærgrelse konstatere, at lufthavnspersonalet havde leget katten af tønden med min kuffert, hvilket den bestemt ikke kunne lide. Efter længere tids tovtrækken med SAS fik jeg endelig penge til at købe en ny. Det betød så også, at jeg skulle til at kigge mig om efter en spritny kuffert og efter længere tids søgen, har jeg fundet den – og nu præsenterer jeg den så her i Dagens Detalje:

Den elegante carry-on

Mærke: Carl Friedrik Pris: 2750.-
Find den elegante carry-on her

Som det ses på ovenstående billede, findes denne carry-on i forskellige varianter hvor detaljerne kommer i følgende nuancer: cognac, chokolade og sort. 

Lad det være sagt med det samme: jeg er vild med alle varianterne. Jeg har dog en særlig kærlighed for varianten med de chokoladefarvede detaljer. Der rammer min personlige stil 100%. 

Jeg er samtidig stor, stor fan af det simple og minimalistiske look, som præger denne carry-on. Det oser af nordisk stil og det er selvfølgelig heller ikke helt tilfældigt. Carl Friedrik er nemlig grundlagt af to svenske brødre og hele deres portefølje af produkter oser af kvalitet, stilren minimalisme og kvalitet. Genialt!

Et kig inden i:

Den er som de fleste andre carry-on’s delt op i to rum: et rum der kan aflukkes helt og et rum hvor indholdet kan spændes fast med et par stropper. Præcis som det skal være. Derudover er der lidt andre mindre rum, hvor du kan smide diverse habengut i. 

Lidt specs skal du ikke snydes for:

Kufferten kommer bygget i en lynlåsfri aluminiumsramme, hvilket gør den super slidstærk og holdbar, hvilket forstærkes af selve skallen er lavet i polykarbonat. Detaljerne er udført i lækker italiensk læder, låsen er TSA godkendt og sidst men ikke mindst har vi de ikoniske og lydløse 360 graders Japanske Hinomoto hjul i bunden.

Alt i alt en skide lækker carry-on som ikke bare ser bragende lækker og eksklusiv ud men også er udført i solide materiale, der kan modstå de skrubs rejser nu engang giver.

Den skulle eftersigende også komme i en check-in størrelse snarest – hvilket jeg selv venter på. 

Written by Christian Bo Nissen