I Dagens Detalje kommer vi langt omkring og holder os ikke kun inden for tøj og accessories. Nej, vi favner bredt og så længe vi har at gøre med flot designede elementer, udført i lækre materialer af god kvalitet, så har det interessen.

Vi kan med rette sige, at denne omgang Dagens Detalje ikke befinder sig inden for det klassiske herremode univers og det er da også noget så usexet som et skrivebordsunderlag. Yep, du har læst rigtigt! Et skrivebordsunderlag! 

Noget så usexet som et skrivebordsunderlag, skal man umiddelbart lede længe efter. Det viser sig dog, at man rent faktisk kan lave sådan et uden at det er lavet af plastik og kommer fra Ikea. Ja man kan ligefrem designe det, så det fremstår nærmest uimodståeligt og som et must-have til kontoret. 

Er det nu også rigtigt? Det skulle jeg mene. Bedøm selv her:

Et uimodståeligt skrivebordsunderlag

Mærke: UL X Pris: $79.-

Find underlaget her

 

Hvad siger I til det, d’Herrer? Kunne sådan et underlag ikke godt pynte hjemmekontoret op – eller måske på arbejdet? Jeg synes i hvert fald, at det er helt sindssygt lækkert. 

Det er stilrent, det er minimalistisk, det er udført i lækkert vegansk læder og så er det nemt at holde rent + du skal ikke bruge en eller anden dum musemåtte. Genialt!

Modellen findes i flere nuancer, blandt andet sort som du kan finde her.

Lad os se lidt flere billeder, som er min klare favorit:

 

 

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen