Det er vinter og temperaturerne ligger i den køligere ende – dog uden rigtigt at have ramt minusgraderne, endnu. Jeg ved ikke med dig, men det giver mig lyst til, at blive indendøre, nappe en god kop mocca og ellers bare hygge med familien. I weekenden, naturligvis. 

Hertil har jeg et par super behagelige sweatpants, som i øvrigt får den varmeste anbefaling herfra – maksimal komfort og rigtig, rigtig skarp pris og så ellers en langærmet t-shirt eller en t-shirt.

However, jeg har altid gerne ville have mig en lækker morgenkåbe til de helt laid back stunder, der gerne skulle udfolde sig i weekenden (der er yderst få af dem med to blebørn, men de kommer vel forhåbenligt igen).

Jeg har her fundet en bragende lækker morgenkåbe fra Soft Goat, som jeg bestemt godt kunne se mig i. Se med her:

Morgenkåbe i 100% cashmere

Mærke: Soft Goat Pris: 2199.-
Find den lækre morgenkåbe her

Sådan rent designmæssigt har vi ikke at gøre med noget banebrydende, men det behøver en morgenkåbe så afgjort ikke være (i mine øjne).

Det absolut primære formål med en morgenkåbe er, at den er helt fantastisk behagelig at have på. Derfor har jeg også ledt længere end normalt, for at finde den helt rigtige morgenkåbe og ikke en af de sædvanlige i bomuld, der ofte vil blive stive og knap så behagelige, at have på.

Nej du, jeg har fundet mig en morgenkåbe i 100% cashmere. Bum! Så bliver det ganske enkelt ikke blødere, lunere og mere behageligt! Jeg er helt med på, at den er ret så pebret i prisen – men min filosofi her er, at jeg ikke kommer til at slide den her model op lige foreløbig og så vil jeg altså hellere investere i en morgenkåbe, jeg kommer til at ELSKE mig selv for at have købt, hver evig eneste gang jeg tager den på.

Alternativet er at spare og risikere (som stort set altid vil være tilfældet) at man ikke er helt tilfreds og i værste tilfælde har erhvervet sig en morgenkåbe, som efter meget lidt brug allerede er stiv, hård og lettere ubehagelig at have på.

Køb ordenligt fra starten og tag dine køb på med ypperste velbehag, hver gang.

Written by Christian Bo Nissen