Så blev det søndag og vi skal dermed runde ugen af med en omgang Dagens Detalje. 

I denne udgave har jeg rettet blikket på en ekvipering, som passer særdeles godt til de lidt køligere perioder som f.eks. efterår, vinter, forår og endda kolde sommeraftener. Vi skal nemlig kigge på en super fed kombination af bomberjakken og den strikkede cardigan. 

Se med her:

Top lækker strikket bomberjakke

Mærke: Morris Heritage Pris: 2900.-
Find den lækre bomberjakke her

At kalde det for en bomberjakke, som Morris Heritage har gjort, er en smule misvisende, synes jeg egentlig. Den er i mine øjne mere en cardigan hvor designet har nydt inspiration fra bomberjakken end omvendt. Men lad det nu ligge.

Vi har som sagt at gøre med en hybrid mellem den klassiske cardigan og den klassiske bomberjakke og jeg synes ærlig talt, at resultatet er aldeles fremragende. Cardigang kan hurtigt blive lidt semi-fesne at se på, gøres det rigtigt, kan de være guld værd for garderoben – og her har Morris Heritage ramt helt rigtigt.

Udover et yderst vellykket design kan denne cardigan (eller bomberjakke om man vil) prale af at være lavet i 100% merinould for maksimal lækkerhed. Du får altså lækkert og tidløst design, høj kvalitet og sidst men ikke mindst en cardigan, som kan bruges i et utal af sammenhæng og på næsten alle tidspunkter af året. Et absolut fremragende køb til garderoben!

 

 

Written by Christian Bo Nissen