Endnu en uge er overstået og det fejrer vi her på MetroMand med lidt lækkerier i form af Dagens Detalje. 

Denne uges Dagens Detalje er noget så på papiret usexet som en toilettaske. Det er en genstand, som jeg ved mange mænd neglicerer og bare har den, de fik gratis til det den konference på arbejdet for 10 år siden… Men d’Herrer, det kan vi altså godt gøre bedre. 

For nogle år siden fik jeg ønsker mig en sort toilettaske fra Tiger of Sweden og jeg har ELSKET at have den med på rejserne lige siden. Den er flot, den er stilren, den er elegant og så er det super praktisk i det den er rigeligt stor til at mit toiletgrej – og jeg har en del!

Den følelse skal du naturligvis også gerne have, næste gang du skal pakke til din kommende rejse – og herunder pakke toilettasken. 

Derfor er denne uges detalje en hamrende elegant og lækker toilettaske til den stilbevidste mand:

Den elegante toilettaske

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1299.-
Find den elegante toilettaske her

Se nu der for en lækker sag, hva’? Der findes faktisk overraskende mange ganske nydelige toilettasker derude og her er jeg personligt særligt vild med dem i læder. 

Ovenstående toilettaske skiller sig dog ud rent designmæssigt fra de andre modeller. Her er toppen nemlig flad og kan åbnes helt, hvilket gør det super nemt at holde styr på indhold. Det er dermed nemmere både at pakke den og samtidig finde ting i den igen. Dette understøttes af hele 7 rum i indersiden – genialt til organiseringen af dine sager:

Således ser den ud inden i. Det er sgu da lækkert, hva’?

Du får her en toilettaske som ikke bare ser bragende flot ud og skiller sig ud af mængden på den rigtige måde, du får også en toilettaske, som gør lige præcis dét, den gerne skulle gøre: den holder styr på dine toiletsager og tilmeld på en super elegant måde.

Skulle jeg skifte min elskede toilettaske ud lige nu, ville jeg helt klart vælge ovenstående model.

Written by Christian Bo Nissen