Så er der nyt på MetroMand! Breaking, Breaking! 

Der introduceres hermed en helt nyt underkategori, som bliver placeret under kategorien “Inspiration” og kommer til at hedde “Dagens Detalje”. 

Dagens Detalje går ganske enkelt ud på, at jeg løbende falder over en eller anden fed detalje, som jeg synes er værd at nævne. Det kunne f.eks. være et fedt ur, en super skarp blazer eller en elegant slipsenål. Fælles for dem alle vil være, at jeg selv sidder og savler lidt og ville ønske den/det befandt sig i min garderoben. Udfordringen her er, at det måske ikke altid lige passer ind i det kommende artikel flow og derfor blot er mig selv, der sidder og savler lidt uden det bliver delt – og det er da en skam. Derfor har jeg længe tænkt over en mulig løsning og det er så blevet til Dagens Detalje. 
I modsætning til hvad navnet på underkategorien måske antyder, så bliver det ikke en dagligt tilbagevendende begivenhed, men måske – med lidt held og overskud – så bliver det til en ugentlig ting. Jamen hov, hvorfor faen er det så ikke “Ugens Detalje”, Christian? Godt spørgsmål den Herre! Det er ganske enkelt fordi, at jeg nogle gange bliver begejstret over en ekvipering flere gange på en uge og derfor kan der sagtens snige sig mere end én “Dagens Detalje” ind om ugen. 

Godt så. Det blev en lidt længere smøre og nu tror jeg vidst også vi er klar til denne omgang Dagens Detalje:

 

Dagens Detalje: En p*sse flot paraply

Mærke: Fox Umbrellas Pris: 1399.-

Find den elegante paraply her

 

Den aller første “Dagens Detalje” måtte naturligvis være en paraply, nu hvor efteråret og det tarvelige regnvejr er over os. Der findes ikke en asseccory som skriger efterår mere end en paraply. 

Dette er dog ikke bare en tilfældig paraply fra Netto til en flot 20’er. Dette er en paraply der skriger på en stilfuld, elegant og velklædt ejer – er det dig? 

Paraplyen kommer fra den ikoniske engelske paraply mager Fox Umbrellas, der har leveret de fineste og lækreste paraplyer siden 1868 – ja, du læste rigtigt! 

Der er udsøgt materialevalg som f.eks. ses ved det polerede håndtag i løvtræ, det er smukt, klassisk og elegant design og så er paraplyerne håndlavede.

Det bliver ganske enkelt ikke smukkere og derfor er dette pragteksemplar det første – og hidtil eneste – bud på Dagens Detalje. Det er tilladt at savle, d’Herrer.

 

Written by Christian Bo Nissen