Så er det blevet tid til anden udgave af Dagens Detalje. Hvis du ikke fik første omgang med og måske ikke lige er med på, hvad præcis Dagens Detalje går ud på, så hop lige forbi Dagens Detalje: Den elegante parably.

Kort sagt går Dagens Detalje ud på, at jeg browser diverse sider igennem i løbet af ugen og her og der finder jeg små, lækre ting, ekviperinger eller detaljer, som jeg i særlig grad ønsker selv – og hvorfor sidde og tænke over det alene? Det er da meget sjovere at dele. Så derfor opstod idéen til Dagens Detalje. 

Nå, det var nok om konceptet. Lad os se på Dagens Detalje i denne omgang:

Dagens Detalje: Den elegante notesbog

Mærke: Moleskin Pris: 159.-

Find den elegante notesbog her

 

Det behøver ikke altid være de dyreste sager til flere tusinde kroner her på siden, slet ikke. Det handler i bund og grund om, at det du køber, bruger og går med er udført i et flot design, matcher din stil og er udført i god kvalitet. Det er sådan set meget simpelt og det går igen – eller bør gå igen – i alt hvad du erhverver dig. 

Det kunne for eksempel være din kommende notesbog. Når snakker falder på notesbøger er der typisk to ender af spektret, du kan befinde dig i: Den ene der sværger til notesbøger og den anden, der mener det er håbløst forældet. Jeg hældte tidligere til den sidste kategori, men er nu røget direkt over i den første kategori. For mig er der ikke noget bedre end at tage noter og huskelister på den gode gamle facon med kuglepen og papir. Tidligere havde jeg enten min mobil med og skrev noter her, men det kommer lynhurtigt til at se ud som om, at du sidder og chatter med vennerne på messenger – duer ikke. Alternativet herefter var at slæbe min bærbare med, men den er ganske enkelt for stor og u-handy. 

Svaret? En notesbog, naturligvis. Og en ordentlig kuglepen. Det er en skøn følelse af tage noter på en notesbog, kunne bladre sine notater igennem, krydser to-do’s af på sin liste m.m. 

Så kan du måske tænke, “jamen så napper jeg da lige den der notesbog jeg fik i min goodiebag til den der random konference, jeg var på her forleden”. Njah. Med mindre folkene der har plastret reklamer udover notesbogen virkelig gik op i at kæde deres brand sammen med et andet kvalitetsbrand, så er den notesbog nok ikke af særlig god kvalitet. Og tro mig, når du anvender en god notesbog, så er der mærkbar kvalitet.

Det er bare en fornøjelse uanset hvad du erhverver dig, at fornemme og mærke rigtig kvalitet. Bevares, der findes en masse dyrere alternativer end en Moleskin notesbog, men her går pris og kvalitet hånd i hånd på skønneste vis. Det er glimrende kvalitet og prisen er der hvor alle kan være med. Det bliver hermed en varm anbefaling herfra.

Jeg ejer selv en Moleskin i “hård” indpakning, men de findes også i en lækker blød udgave. Om du er til den ene eller den anden version er en smagsag. Uanset hvilken en du vælger eller sværger til, så kan vi hurtigt blive enige om, at det bare er skide lækkert at hive den frem og anvende den. 

Køb den, brug den, nyd den. Du vil ikke fortryde det.

 

Written by Christian Bo Nissen