Den faste læser er udemærket bekendt med min forkærlighed for et særligt dansk urmærke. Det drejer sig naturligvis om About Vintage, som ikke bare har nydt beundring herfra men fra resten af verden. Det går strygende for det danske urmærke og det er der sådan set en rigtig god grund til. 

About Vintage leverer nemlig fantastisk flotte herreure i glimrende kvalitet og til en rigtig, rigtig skarp pris. Jeg er selv den ovenud glade ejer af et 1815 i Rose Gold. Det bliver en varm, varm anbefaling her fra.

Men nok om mit ur, det her skal handle om en helt speciel lancering, som de gode Herrer fra About Vintage har løftet sløret for.

Special edition: 1926 At’SEA All Black

 

 

 

 

På fredag om to uger – yes, det er Black Friday – så lancerer de nemlig ovenstående perle af et herreur. Ikke nok med det, så kommer uret kun i 999 eksemplarer! Og, og og – hold nu fast – der er allerede mere end 10.000 signet up til denne release! Du skal med andre ord være ekstra vågen på Black Friday, hvis du skal gøre dig håb om at blive den heldige ejer af et af de under tusinde eksemplarer.

Uret hedder 1926 At’Sea All Black og lanceres i to udgaver: All Black og All Black Vintage. Skulle det friste, så kan du skrive dig op lige her

Såfremt designet virke bekendt, så er det nok fordi, at du allerede har stiftet bekendskab med det “originale” design, nemlig 1926 At’Sea.

Jeg faldt fuldstændig pladask for designet og fik da også skrevet mig op til første batch, som blev revet væk på blot 48 timer. Jeg husker, at være inde på landingssiden og havde fået lagt det i kurven… og… kom tilbage til kurven dagen efter for at se, at der var 110% udsolgt. Bummer! Jeg fik skrevet mig op til batch nummer 2 og venter pænt i køen til næste omgang. 

Anywho, Dagens Detalje skal som bekendt ikke være en længere artikel, men blot ting, ekviperinger og accessories som jeg falder over til dagligt og synes det bør deles med omverdenen. Derfor stopper jeg min rant om hvor lækre About Vintage’s ure er her. 

Såfremt du allerede har erhvervet dig et 1926 At’Sea eller planlægger at nappe et All Black, så giv lige lyd fra dig og smid en anmeldelse i kommentarfeltet. 

 

Written by Christian Bo Nissen