copenhagen blinds by art andersen

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Copenhagen Blinds

 

Persienner siger du? Smukke, elegante og intelligente persienner? Det lyder godt nok lokkende!

Men findes de? Oh yes, og så er de tilmed lanceret af danske Art Andersen CPH. Produktet hedder Copenhagen Blinds by Art Andersen CPH og er intet mindre end forførende smukke persienner i knivskarpt design, høj kvalitet og – hold på hat og briller – intelligente!

Inden jeg går videre med præsentationen af de lækre persienner og hvad det egentlig vil sige, at de er intelligente, så synes jeg da lige, at I skal nyde designet:

Copenhagen Blinds – stilfulde persienner

 

Den sorte version er virkelig en fryd for øjet og overraskende maskulin i sit udtryk

 

copenhagen blinds design

 

Eller hvad med den hvide model?

 

Copenhagen blinds i hvid

 

Således gør persiennerne fra Copenhagen Blinds sig ud udefra – flot, ikk’?

 

Copenhagen blinds interiør

 

…og indvendigt er de bestemt ikke mindre flotte:

 

intelligente persienner - copenhagen blinds

 

Nå, vi kan da vidst godt blive enige om, at designet er ramt til perfektion! Skal vi så ikke kaste os over det der “intelligente”-begreb?

 

Intelligente persienner – til dit intelligente hjem

Vi kan hurtigt blive enige om, at persienner har et lettere blakket ry. De kan ikke skærme 100% af for lyset og så er der det der satans bøvl med rengøringen. Til gengæld er de i modsætning til almindelig gardiner fremragende til at justere lysindfaldet og dermed sikre lys i stuen, uden at du bliver blændet.

Men hvad nu hvis man kunne eliminere problemerne og kun få fordelene? Og så samtidig lige få udført dem i høj kvalitet og et knivskarpt design?

Det er lige netop det, som Art Copenhagen har gjort. De har ganske enkelt re-designet de klassiske persienner. De har blandt andet opfundet en ny (og patenteret) optrækssnor, som er integreret i stigesnorene. Dette sikrer, at lamellerne kan stå lodret og at der ikke er huller i midten af lamellerne. Dette betyder på godt dansk, at du så du kan opnå mørklægningseffekt med dine persienner.

Og så er der lige den der ting med rengøringen. De patenterede system gør nemlig, at du kan afmontere lamellerne nemt og enkelt og dermed gøre dem rene uden en masse bøvl. Genialt!

Man kunne så – med rette – argumentere for, at de allerede har gjort persiennerne yderst attraktive igen. Men de har dælme smidt en ganske solid trumf ind i designet. Her kommer det intelligente ind i billedet. De er nemlig gjort batteridrevne, trådløse og – ja, selvfølgelig – motoriserede. Det hele styres gennem den tilknyttede og specialdesignede smartphone app.

Interfacet på Copenhagen Blinds’ app:

copenhagen blinds app

Du kan styre persiennerne derhjemme, ude i byen og gennem den tilknyttede app. Det er fandme smart! Du kan selvfølgelig indstille positionerne og meget andet, men udover det, kan du f.eks. tidsindstille persiennerne. Bum! Forestil dig, at du indstiller dem til at åbne hver morgen, når du nu skal op. Din morgenrutine er hermed gjort uendelig meget bedre.

Det lyder altså sammen ret fedt, ikk’?

Men der er mere, eller der kommer mere! I 2017 lancerer Art Andersen CPH også en nyudviklet lyssensor, som helt basalt set automatisk måler lysstyrken fra solen og ind i dit hjem. Herefter justerer persiennerne sig automatisk, så de lukker mere eller mindre lys ind, afhængig af lysstyrken og dit ønskede niveau.

Jeg ved ikke med dig, men jeg troede aldrig, at jeg skulle få optur på over en omgang persienner! Det er hermed sket. Hvis det lyder interessant, så kan du læse mere om Copenhagen Blinds på Art Andersen CPH’s hjemmeside, hvor du også kan se deres nuværende udvalg, som består af tre nuancer – hvid, sort & sølv:

 

Copenhagen blinds udvalg

 

Hvad siger I? Lyder det ikke bare møg hamrende interessant?

 

Written by Christian Bo Nissen