Så kom sommerudsalget endelig til Care of Carl – min yndlingsbutik på nettet. Inden vi dykker ned i selve udsalget og mine håndplukkede favoritter, så kan jeg da lige give mine tanker om, hvorfor Care of Carl er et min yndlingsbutik.

Care of Carl startede i 2010 i Borås, Sverige af to svenske brødre med en vision om, at alle mænd skal have adgang lækkert kvalitetstøj i skarpt design uanset hvor de befinder sig. Siden da er det gået stærkt og i 2016 udvidede de til bl.a. Danmark.

De gør en dyd ud af at nøje udvælge de mærker, som præsenteres på shoppen – og det kan tydeligt ses. Når du browser igennem Care of Carl er det kun kvalitetsprodukter i lækkert tidløst design, dit øje møder. Du er med andre ord garanteret en høj, høj kvalitet lige så snart browseren er indstillet til https://www.careofcarl.dk/.

Det var lige et par hurtige tanker om hvorfor jeg personligt er stor tilhænger af Care of Carl. Lad os nu kigge på udvalget i deres sommerudsalg. Her kommer mine personlige favoritter og bud på virkeligt lækkert tøj til skarpe priser:

 

Nydelig lysegrå blazer

Mærke: Oscar Jacobson Pris: Sat 30% ned til 1329.-

Find blazeren her

 

Vi starter ud i blazerafdelingen og denne nydelige blazer fra det ikoniske svenske mærke Oscar Jacobson. Det er stilrent og klassisk, når det er absolut bedst. Du får en uldblazer med stretch indbygget, så du har maksimal komfort, når du har den på, hvilket gør det til en fremragende blazer til arbejdet.

 

Hugo Boss blazer på udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 30% ned til 1609.-

Find blazeren her

 

Var det noget med en Hugo Boss blazer på udsalg? Jamen så har vi denne nydelige sag i lækkert blåmeleret jersey, som sikrer blazeren, at den ikke ligner alle de andre blazere i blå nuancer derude. Et rigtigt lækkert valg!

 

Den frække sommerskjorte på udsalg

Mærke: Paul Smith Pris: Sat 30% ned til 1049.-

Find skjorten her

 

Nu er da det jo er sommer, så er det også passende, at hive en af de sprøde sommerskjorter til mænd frem. Den kommer fra Paul Smith og er sat 30% ned lige nu. Der er smæk på uden at det bliver for meget – hvilket ikke er en nem balance at ramme. Smid den på sammen med et par neutrale shorts og du har et sommerlook, som vil tage kegler!

 

Den klassiske lyseblå denim skjorte

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 699.-

Find skjorten her

 

Et andet bud på en sommerskjorte, som er en stensikker klassiker, er den lettere forvasket denim skjorte. Du får her et super lækkert bud i den lyseblå nuance fra Tiger of Sweden. Smid en hvid undertrøje på inden under, smøg ærmerne op og knap gerne lidt mere op, end du ellers ville gøre ved en skjorte – så er du 100% klar til sommeren!

 

Fed langærmet t-shirt i økologisk bomuld

Mærke: Merz b. Schwanen Pris: Sat 30% ned til 489.-

Find skjorten her

 

Et alternativ til skjorten eller t-shirten i sommerperioden er den langærmede t-shirt, hvor ærmerne med fordel kan smøges op. Jeg er selv stor tilhænger af den langærmede t-shirt og kan næsten ikke få nok af dem. Havde det ikke været fordi, at jeg allerede er den lykkelige ejer af to mørkeblå langærmede t-shirts, så havde jeg slået til her! Du får klassisk design, solid kvalitet og så endda økologik bomuld. Det bliver ikke bedre!

 

Lækkert Polo Ralph Lauren pullover på tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 979.-

Find pulloveren her

 

Når det bliver lidt for køligt med bare en skjorte på, så skal du enten have en cardigan eller en pullover ved hånden. Et bud på en lækker cardigan får du nedenunder og ovenfor får du buddet på en pullover – en super lækker en af slagsen. Det er stilren elegance, når det er bedst og så kommer den samtidig i en skøn blanding af bomuld og hør, hvilket sikrer dig en let og åndbar pullover. Helt genialt! Den findes i øvrigt også i en navy og i en lysegrå nuance. Haps, haps, haps!

 

Elegant lysegrå cardigan

Mærke: J. Lindberg Pris: Sat 30% ned til 699.-

Find modellen her

 

Til sommeraftenerne når solen begynder at gå ned og din t-shirt eller skjorte ikke helt rækker længere, eller faktisk til alle andre sæsoner er en cardigan en genial beklædning – såfremt den er udført i flot design. Det er ovenstående model fra J.Lindberg så afgjort og det bløde bomuld, den er udført i, gør bestemt ikke modellen mindre attraktiv. Det bliver et ja tak her fra.

 

Nydelig navy frakke til efterår/forår

Mærke: J. Lindberg Pris: Sat 30% ned til 1749.-

Find frakken her

 

Hvis du ligesom jeg selv står og mangler en skide lækker og klassisk navy overgangsfrakke, så får du her et overordentligt skarpt bud serveret. Det er klassisk, stilren elegance, når det er absolut bedst og så er den tilmed vandafvisende, hvilket gør den pænt praktisk i det våde danske vejr.

 

Fede sommershorts på udsalg

Mærke: J. Crew Pris: Sat 30% ned til 349.-

Find modellen her

 

Mangler du lige et par shorts til sommerens ferieudskejelser? Så kan du med fordel overveje ovenstående super sprøde model fra J. Crew. Det er et par shorts i klassisk beach look og med den friske grønne farve, så er du sikret et stilrent og skide lækkert sommerlook. Du kan med fordel parre dem med en hvid button-down skjorte og smøge ærmerne op – så har du super nemt en vinder til sommeren!

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen