Knap har du købt og åbnet gaver i læssevis inden udsalgene er skudt igang for fuld udblæsning. Nogle vælger at bande det langt væk, andre – herunder mig – vælger at se positivt på det. Det er nu, at du skal ud og gøre et par skarpe køb og få udfyldt hullerne i din garderobe. Vinterudsalget er en fremragende mulighed for, at få gjort nogle gode investeringer til garderoben. Der er masser af super lækkert tøj i høj kvalitet og til yderst rimelige penge! Det gælder bare om at lede lidt. Lyder det ikke som noget for dig, så bare rolig! Jeg har gjort alt forarbejdet for dig. Jeg har scannet premiumudsalget fra Boozt og serverer her de absolut bedste tilbud til dig – selv tak 🙂

Men lige en vigtig heads up: Det plejer at gå super stærkt på Boozt. De gode tilbud ryger lynhurtigt, så du skal ikke vente for længe! Der sker to ting hos Boozt: De populære varer bliver revet væk og så snart de mærker en smule interesse for specifikke tilbud, så mindsker de samtidig rabatten. Nu er I advaret d’herrer. Det gælder om at slå til med det samme. Det kan jo altid byttes igen.

 

Anyways, let’s get ready to rumble:

 

Lækre uldblazere på udsalg

Lækker uldblazer på udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 40% ned til 1980.-

Find de lækre blazere på udsalg her

 

Første to skud på listen over fede tilbud fra Boozt’s vinterudsalg kommer her i form af et par hamrende lækre uldblazere fra Tiger of Sweden. Hvis du har prøvet en blazer eller et jakkesæt fra Tiger of Sweden, ved du, at de bare sider pisse godt. Samtidig er Tiger of Sweden altid garant for høj kvalitet og når de samtidig praktiserer det klassiske, stilrene look til perfektion, jamen så er en blazer (eller flere) fra dem en fantastisk investering til din garderobe. Her får du to fantastisk alsidige nuancer sat hele 40% ned, som du altid vil kunne smække på. Et fantastisk godt køb!

 

Et par elegante blazere på udsalg

Lækre blazere på tilbud 2017

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 1800.-

Find de lækre blazere på tilbud her

 

Vi napper lige to lækre blazere på udsalg mere. Denne gang kommer de fra Gant og byder udover den klassiske navy-model på en super lækker mørkebrun sag. Jeg er vild med den mørkebrune uldblazer til efteråret og vinteren og når den så samtidig kommer i et meleret look, så er jeg altså solgt! Et par fremragende bud på nye blazere til din garderobe.

 

Lækker navy overgangsjakke på udsalg

Lækker navy vinterjakke til mænd tilbud

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 1500.-

Find den labre navy overgangsjakke her

 

Vi hopper fra blazerne over til jakkerne med denne nydelige model fra Gant. Gant har hentet tydelig inspiration fra blazer-cuttet og jeg er pjattet med det! Super fed overgangsjakke som vil klæde enhver herre.

 

Nydelig navy vinterjakke på tilbud

Navy overgangsjakke udsalg

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 1500.-

Find den lækre navy overgangsjakke her

 

Vi snupper dælme lige en navy overgangsjakke mere og sørme også fra Gant. Vi har her et lidt mere klassisk overgangsjakke-look. Den navyblå nuance er endnu en gang ramt til perfektion og detaljerne omkring lommerne, armene samt skuldrene giver jakken et super lækkert look.

 

Lækker navy quiltet jakke på tilbud

Lækker navy quiltet jakke udsalg

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 50% ned til 1447,50.-

Find den lækre quiltede overgangsjakke her

 

Vi skal selvfølgelig også have et par quiltede jakker til mænd på udsalg med her. Den første kommer fra Lexington Company og er tidligere blevet nævnt her på siden – nu kan du så nappe den til halv pris! Designeren har krydret det lækre quiltede look med nogle super lækre brune detaljer omkring skuldrene og tilsat jakken det fede logo. Fantastisk lækker jakke!

 

Quiltet bomberjakke på udsalg

Quiltet jakke udsalg 2016 2017

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 30% ned til 1886,50.-

Find den lækre quiltede bomberjakke her

 

Vi skal lige have en quiltet jakke mere med fra Lexington Company. Denne gang kigger vi på en navy bomberjakke i et super skarpt og stilrent design. Der er ikke smidt mange detaljer ind i designet her og det er selvfølgelig også modellens styrke. Super lækkert design, høj kvalitet og virkelig skarp pris. Den lokker!

 

Lækkert blåt Hugo Boss jakkesæt på udsalg

blåt jakkesæt på tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 2699,40.-

Find det lækre jakkesæt her

 

Synes du også, at det kan være en større investering, når der skal kigges på jakkesæt? Og vil du stadig gerne have, at det skal være af høj kvalitet? Jamen hvorfor så ikke erhverve dit nye jakkesæt på udsalg? Det er den perfekte måde, at få fyldt hullerne i din garderobe med lækkert tøj af høj kvalitet og samtidig ikke sprænge budgettet. Det er ovenstående super lækre jakkesæt fra Hugo Boss et fremragende eksempel på. Du får en fantastisk nydeligt jakkesæt i høj kvalitet sat 40% ned. What’s not to love?

 

Navy Hugo Boss Jakkesæt på tilbud

Navyblåt Hugo Boss jakkesæt udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 3179,40.-

Find det lækre jakkesæt her

 

Skal vi ikke bare nappe et nydeligt jakkesæt fra Hugo Boss mere? Endnu en stensikker investering til garderoben, som vil give dig masser af glæde i mange år frem. Det navyblå jakkesæt er en – i mine øjne – det mest essentielle jakkesæt til mænd. Det fungerer simpelthen bare fremragende til stort set alle lejligheder. Hvorfor ikke bare nappe det med et stort fedt 40%’s rabatskilt smækket på også? Glædelig baghjul, d’herrer 🙂

 

Laber pullover på udsalg

Lækker grøn sweater til mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 30% ned til 350.-

Find den lækre pullover her

 

Pullovers er super lækre her i de koldere perioder. Om det er en stilren og ensfarvet sag, som bliver smidt over skjorten og anvendes på arbejdet, eller som hovedekviperingen til dit afslappede weekendlook som ovenstående, så er det så afgjort en lækker sag at have i garderoben. Ovenstående model fra Samsøe & Samsøe kommer i flere forskellige nuancer og nogle af dem er endda sat 40% ned!

 

Tiger of Sweden pullovers på udsalg

Lækre Tiger of Sweden pullovers udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 700.-

Find de lækre Tiger of Sweden pullovers her

 

Nu snakkede vi om elegante pullovers, som bliver smidt ovenpå skjorten og dermed danner rammen for et lækker og stilsikkert look til arbejdet.. Så skal vi naturligvis have et par hamrende lækre Tiger of Sweden pullovers på udsalg med på listen. De kommer her og findes i øvrigt i et væld af andre nuancer.

 

Lækker grå v-neck t-shirt på udsalg

Grå Hugo Boss T-shirt på tilbud

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 40% ned til 311,40.-

Find den lækre grå t-shirt på udsalg her

 

T-shirts kan man altid få flere af og hvorfor ikke købe dem på udsalg? Her får du en lækker v-neck t-shirt fra Boss Orange i et lækkert cut og udført i et super fedt meleret look. Super tilføjelse til den mere casuelle del af din garderobe.

 

Fed Boss Orange t-shirt på udsalg

Lækker Hugo Boss T-shirt tilbud

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 40% ned til 311,40.-

Find den lækre grå t-shirt på udsalg her

 

Er du ikke til v-neck t-shirts men mere en rund hals, jamen så findes t-shirten da selvfølgelig også i den udgave og sørme om den ikke også er sat 40% ned. Bum!

 

Lækre Polo Ralph Lauren skjorter på udsalg

Polo Ralph Lauren skjorter udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40/30% ned til 539,40.-/629,30.-

Find de lækre Polo Ralph Lauren skjorter her

 

Intet fornuftigt udsalg med fokus på premium sektionen uden et par lækre Polo Ralph Lauren skjorter på udsalg. Her får du de to første på listen. Det er samme model, men den grønne udgave er sat 40% ned, hvor den lilla “kun” er sat 30% ned. Uagtet hvilken udgave du vælger, har du gjort dig et skide godt køb, som du med garanti bliver glad for.

 

Hvid og lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte på udsalg

Hvid og lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte udsalg

 

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 419,40.-

Find de lækre Polo Ralph Lauren skjorter på udsalg her

 

Vi smider lige to yderligere Polo Ralph Lauren skjorter på udsalg ind på listen. Denne gang i de to absolut mest klassiske nuancer; hvid og lysblå. Det er to skjorter som du ALTID vil elske, at have med i din garderobe. Det bliver simpelthen ikke mere klassisk og de kan blive dine lige nu for kun 420 kroner pr styk. Det er altså helt forrygende billigt!

 

Lækre sorte jeans på udsalg

Sorte jeans mænd udsalg

Mærke: Diesel Men Pris: Sat 50% ned til 549,50.-

Find de lækre sorte jeans her

 

Vi skal da også lige have et par jeans med på listen. De kommer her fra Diesel Men og er et par lækre sorte par af slagsen. Klassisk, lækkert og knivskarpt design – absolut nydeligt! De kan gå til mere eller mindre alt og så er de sat hele 50% ned lige nu. Haps!

 

Lækre brune støvler til mænd på tilbud

Brune støvler til mænd udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 35% ned til 715.-

Find de lækre støvler på udsalg her

 

Intet vinterudsalg uden et par lækre støvler! De kommer her fra Samsøe & Samsøe og jeg har faktisk selv lige bestilt dem. Jeg synes, at Samsøe & Samsøe rammer den perfekte mørkebrune nuance her, som på perfekt vis afbalanceres af den rå, melerede lysebrune sål! Designet er stilrent og lækkert, så jeg kan bruge dem i mange sæsoner frem! I øvrigt er denne model et fremragende eksempel på, at du skal være hurtig på aftrækkeren. Jeg købte dem i går – og der fik jeg dem med 40% rabat. Så skynd dig!

 

 

Written by Christian Bo Nissen