Igår serverede jeg de bedste tilbud fra Zalando’s premium udsalg for jer og i dag er turen kommet til min anden favorit, når menuen står på online shopping; Boozt.

Som altid har jeg scannet deres tilbud for lækre ekviperinger til den velklædte herre og præsenterer her, hvilke tilbud jeg synes, du bør gå efter. Den faste læser ved, at jeg er en stor fortaler for det stilrene, tidløse og elegante design krydret med høj kvalitet og det er lige præcis med dét for øje, at jeg har fundet frem til de bedste tilbud.

Nogle af delene passer muligvis ikke præcis til den aktuelle sæson, men det er netop det smukke ved det tidløse look. Du kan købe lækre ekviperinger ind off-season, spare en hulens masse penge og med ro i sindet taget dine fund frem, når sæsonen passer til det. De er nemlig ikke gået på mode og kan anvendes år efter år efter år. Af samme årsag kan jeg anbefale dig, at have et overblik over, hvad din garderobe lige står og mangler, for så kan du altid slå til, når det rigtige tilbud indfinder sig. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan en velklædt herres garderobe er bygget op, så snup endelig min gratis stilguide til mænd.

Nå, men lad os kigge på de stærke tilbud fra Boozt’s premium udsalg:

De bedste herremode tilbud fra Boozt

 

Navy Hugo Boss jakkesæt på tilbud

navy hugo boss jakkesæt udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 2879,40.-

Find Hugo Boss jakkesættet her

 

Vi starter ud med et par hamrende lækre Hugo Boss jakkesæt på udsalg. Første model hedder det mundrette navn C-Jeffery/C-Simmons og er et super lækker mørkeblåt Hugo Boss jakkesæt på udsalg. Vi har at gøre med det klassiske, tidløse design fra Hugo Boss tilsat 100% uld, så det passer perfekt til de koldere perioder på året. Et klassisk jakkesæt som er et absolut must-have i enhver velklædt herres garderobe.

 

Gråt Hugo Boss jakkesæt på udsalg

gråt hugo boss jakkesæt tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 2699,40.-

Find Hugo Boss jakkesættet her

 

Vi napper også lige et gråt jakkesæt, som på lige fod med det mørkeblå også bør være en fast del af enhver velklædt herres garderobe. Du får igen det klassiske, stilrene design fra Hugo Boss tilsat 100% virgin uld. Slet ikke så ringe endda og når der så er skåret hele 40% af prisen, så kan det vidst ikke blive meget bedre. Haps!

 

Elegant grå vest fra Oscar Jacobson

grå vest på udsalg

Mærke: Oscar Jacobson Pris: Sat 25% ned til 974,25.-

Find den elegante vest her

 

Jeg har som personligt mål i 2018, at jeg skal til at gå mere med vest. Hvorfor spørger du? Ganske enkelt fordi at de er p*sse lækre og p*sse elegante. Ovenstående er et sublimt eksempel på en fabelagtig lækker vest, som udover at være udstyret med et smukt og stilrent design også kommer i 100% merino uld. Yes, du læste rigtigt! Du får klassisk, elegant design, 100% merino uld og alt sammen sat ned lige nu. Behøver jeg at sige mere?

 

Mørkeblå Hugo Boss blazer på tilbud

mørkeblå hugo boss blazer tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find den mørkeblå Hugo Boss blazer her

 

Vi hopper videre til en af mine absolutte yndlingsekviperinger; blazeren. Jeg går i blazer hver eneste dag på arbejde og jeg elsker den. Det er en super simpel måde, at tilføje dit outfit stil og elegance og når du først har fået opbygget dig en base af kvalitetsblazere, så er hver eneste dag en leg, når dagens look skal findes.

Ovenstående mørkeblå Hugo Boss blazer er selvfølgelig en af de absolutte must-haves. Altså, det behøver jo selvfølgelig ikke være fra Hugo Boss, men det er altså et fremragende bud på en kvalitetsblazer, som du vil elske mange år frem. Denne model er sat hele 40% ned lige nu, så det er altså bare om at slå til. Den findes også i en lækker mørkegrå nuance samt en flot medium blå nuance, som du bestemt ikke skal snydes for:

 

Mørkegrå Hugo Boss blazer på tilbud

mørkegrå hugo boss blazer tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find den mørkegrå Hugo Boss blazer her

 

Medium blå Hugo Boss blazer på tilbud

blå hugo boss blazer tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1679,40.-

Find den blå Hugo Boss blazer her

 

Grå Hugo Boss blazer med vævet tekstur

grå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find den grå Hugo Boss blazer her

 

Vi napper altså lige to Hugo Boss blazere på tilbud mere. Cuttet er sådan set det samme som de foregående tre modeller, men modellen ovenfor og modellen nedenunder har fået glæden af lidt lækker vævet tekstur og det klæder bestemt blazeren. Jeg er personligt helt vild med, når teksturen bliver fremhævet som en del af designet og er med til at give et unikt look. En fantastisk flot blazer som du med garanti vil elske. Den kommer også i en hamrende lækker blå nuance, som har masser af wow faktor over sig:

 

Blå Hugo Boss blazer med vævet tekstur

blå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find den blå Hugo Boss blazer her

 

Lækker striktrøje i merino uld med rund hals

mørkeblå striktrøje i merino uld

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 660.-

Find den lækre merino uld striktrøje her

 

Nu hvor det jo er vintersæsonen, så har jeg også fundet lidt lækker ekvipering til denne årstid. Vi starter ud med denne klassiske striktrøje med rund hals fra Gant. Du får et klassisk, stilrent design tilsat 100% merino uld for ekstra lækkerhed. Bonus info: modellen her findes i et væld af farver, som alle som én er på udsalg lige nu. Så er det bare om at få opgraderet garderoben!

 

Lækker striktrøje i merino uld med v-udskæring

striktrøje med v-udskæring tilbud

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 660.-

Find den lækre merino uld striktrøje her

 

Vi skal naturligvis også have en lækker striktrøje i merino uld med v-udskæring. Jeg har fundet den samme model som foregående udgave blot med v-udskæring. Du får altså igen det stilrene, klassiske design tilsat 100% drønlækker merino uld. Det bliver vidst ikke bedre, hva’? Modellen her findes ligeledes i et hav af nuancer og de fleste er også sat kraftigt ned lige nu.

 

Flot mørkeblå Hugo Boss cardigan

mørkeblå hugo boss cardigan udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 30% ned til 1049.30.-

Find den lækre cardigan her

 

Vi skal da også have et par hamrende lækre cardigans med i artiklen. De kommer her fra Hugo Boss og bliver leveret i enten en spot on mørkeblå nuance eller en fantastisk lokkende lyseblå nuance. Førstenævnte ses ovenfor og er sat 30% ned mens sidstenævnte kan nydes nedenunder og er sat hele 40% ned lige nu. Selv tak, den herre.

 

Flot lyseblå Hugo Boss cardigan

lyseblå hugo boss cardigan udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 899,40.-

Find den lækre cardigan her

 

Lækker mørkeblå cardigan med lynlås

mørkeblå cardigan med lynlås tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 770.-

Find den lækre cardigan med lynlås her

 

En lækker cardigan med lynlås på tilbud siger du? Jamen vær så artig! Den kommer fra det svenske modehus J. Lindeberg, som har ramt det klassiske, stilrene design helt perfekt. Samtidig er den mørkeblå nuance ramt til perfektion, så bliver det vidst ikke meget bedre. Det skulle da lige være, at den er udstyret med 100% merino uld for ekstra lækkerhed. Den findes desuden også i en flot lysegrå nuance samt en klassisk sort nuance:

 

Lækker lysegrå cardigan med lynlås

lysegrå cardigan med lynlås tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 770.-

Find den lækre cardigan med lynlås her

 

Lækker sort cardigan med lynlås

sort cardigan med lynlås tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 770.-

Find den lækre cardigan med lynlås her

 

Stilfulde sorte chelsea støvler på udsalg

sorte hugo boss chelsea støvler udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 30% ned til 1329,30.-

Find de stilfulde Hugo Boss støvler her

 

Jeg har fundet lidt af en lækkerbiksen til jer her. Det er disse helt fantastisk flotte chelsea støvler fra Hugo Boss som lige nu er sat hele 30% ned og findes i tre lækre nuancer. De to andre finder du nedenunder.

Du får det klassiske, stilrene Hugo Boss design, den høje kvalitet og 100% kalvelæder. Lækkerheden flyder næsten over her. Køb dem før det er for sent! Nuancen bestemmer du selvfølgelig selv. Hvis det kniber med at vælge, så tag da bare alle tre.

 

Elegante mørkebrune chelsea støvler fra Hugo Boss

mørkebrune hugo boss chelsea støvler udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 30% ned til 1329,30.-

Find de elegante Hugo Boss støvler her

 

Lækre lysebrune chelsea støvler fra Hugo Boss

lysebrune hugo boss chelsea støvler udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 30% ned til 1329,30.-

Find de flotte Hugo Boss støvler her

 

Et par lækre sorte chelsea støvler

sorte chelsea støvler udsalg

 

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: Sat 30% ned til 909,30.-

Find de lækre sorte chelsea støvler her

 

I får lige et par lækre sorte chelsea støvler mere. Denne gang kommer de fra Tommy Hilfiger Tailored og har lidt flere detaljer end modellen fra Hugo Boss. Lækkerheden er stadig i top og det samme er kvaliteten! The choice is yours.

 

Klassiske sorte Hugo Boss sko på udsalg

klassiske pæne sorte hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1439,40.-

Find de klassiske Hugo Boss sko her

 

Jeg har sørme også fundet et par helt klassiske sorte Hugo Boss sko på udsalg. Klassiske, stilrene sko der altid kan hives frem til brug. Et par klassiske sko som du ganske enkelt altid bør have i garderoben. Modellen her findes også i en nydelig brun nuance, som ligeledes er sat hele 40% ned lige nu:

 

Klassiske brune Hugo Boss sko på tilbud

klassiske pæne brune hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1439,40.-

Find de klassiske Hugo Boss sko her

 

Klassisk navy Hugo Boss frakke på udsalg

navy hugo boss frakke tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1979,40.-

Find den klassiske Hugo Boss frakke her

 

Har du udstyret klar til vinteren? Og med udstyret menes garderoben 😉 Hvad med en klassisk navy frakke i høj kvalitet og lækkert design? Hvis ikke du allerede har sådan en i garderoben, så har du hermed et perfekt bud serveret. Det kommer naturligvis fra Hugo Boss og er en frakke som du altid vil hive frem til brug med glæde. Den her går aldrig af mode og vil klæde dig år efter år efter år. Velbekomme.

 

Klassisk mørkeblå frakke til mænd

lækker mørkeblå frakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 2730.-

Find den klassiske frakke til mænd her

 

Jeg har sørme fundet en klassisk frakke til mænd på tilbud mere. Denne gang kommer den fra J. Lindeberg og er udført i et tidløst og lækkert design. Vi rammer her en fantastisk flot mørkeblå nuance men den findes også – ligeledes sat ned – i en klassisk sort nuance (se nedenunder).

Frakken er udstyret med en dejlig varm vest inden under som snildt kan tages af, såfremt det bliver for varmt eller det ikke passer herren. Dette øger antallet af dage, denne herlighed kan anvendes betragteligt. Smart!

 

Klassisk sort frakke til mænd

lækker sort frakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 2730.-

Find den klassiske frakke til mænd her

 

Mørkebrun Tiger of Sweden skuldertaske på tilbud

lækker mørkebrun skuldertaske tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 1950.-

Find den lækre skuldertaske her

 

Jeg har også fundet en drønlækker mørkebrun skuldertaske på tilbud fra Tiger of Sweden. Du får det altid lækre og stilrene design fra Tiger of Sweden, den høje kvalitet og så hele herligheden sat 35% ned lige nu!

Masser af rum placeret både i front og inde i selve skuldertasken sikrer dig, at der er masser af muligheder i denne skuldertaske. Et fremragende tilbud! Modellen findes også i en klassisk sort nuance, som du får lige her:

 

Sort Tiger of Sweden skuldertaske på tilbud

lækker sort skuldertaske tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 1950.-

Find den lækre skuldertaske her

 

Written by Christian Bo Nissen