BOOZT udsalg 2017 bedste tilbud til mænd

 

Nu hvor vi alligevel skal til at opgradere og optimere garderoben til det fortstående forår og den forhåbenligt fortstående sommer, så kan vi da lige så godt gøre det, når der nu er mid season udsalg hos Boozt! Det er i øvrigt slet ikke en dum idé, at tænke sin efterårs- og vintergarderobe med ind i billedet, da disse ikke nødvendigvis kommer på udsalg, når du lige står og mangler den perfekte mørkeblå uldblazer.

Dette er en af de mange fordele ved at bekende sig til den stilrene, klassiske stil. Du kan nemlig altid anvende dine ekviperinger uanset hvad den finurlige mode nu lige ellers dikterer. Jeg har altid et vågent øje på diverse udsalg og ved mere eller mindre altid, hvad jeg står og mangler i min garderobe – om det så er til forår, sommer, efterår eller vinter. Hvis den eller de ekviperinger så dukker op på udsalg uden for sæson, jamen så slår jeg sgu til! Det er en rigtig god måde, at få opbygget en lækker garderobe i høj kvalitet til overkommelige penge. Og så holder den garderobe altså bare i en evighed! Dét er fa’me lækkert!

Anywho, skal vi ikke bare kigge på det? Jeg har scannet Boozt’s mid season sale igennem og fundet de bedste tilbud til mænd lige nu:

 

Lækker Hugo Boss blazer på udsalg

hugo boss blazer udsalg 2017

Mærke: Boss Pris: Sat 50% ned til: 1599,50.-

Find de lækre hugo boss blazere på udsalg her

 

Vi starter ud med to par blazere, som alle velklædte mænd bør have i deres garderobe. Det er selvfølgelig den sorte blazere og den mørkegrå blazer. Begge kommer fra ingen ringere end Boss og er sat imponerende 50% ned. Det er stilren, klassisk elegance, når det er bedst og så er de tilmed udført i virgin uld. Jeg behøver vel ikke sige mere? Det er ganske enkelt en fremragende investering til din garderobe, som du vil kunne nyde i mange, mange år frem.

 

De perfekte sejlersko på udsalg

blå sebago sejlersko udsalg

Mærke: Sebago Pris: Sat 30% ned til: 909,30.-

Find de flotte sejlersko på udsalg her

 

Ligesom de to første tilbud på listen, så er disse Sebago sejlersko en af de helt store klassikere inden for klassisk herremode. Det er et par sejlersko, som jeg selv har været på udkig efter i flere år – altså dermed ment, at jeg har ventet tålmodigt på, at de endelig kom på udsalg. For jeg E.L.S.K.E.R. de her sejlersko. Sebago har bare ramt den helt perfekte blanding af lyse- og mørkebrunt læder, den blå nuance og sejlerskoens klassiske design. Jeg har selvfølgelig hapset et par og det kan du med fordel også!

 

Lækker sort overgangsjakke i quiltet design

lækker sort overgangsjakke i quiltet design

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 30% ned til: 1956,50.-

Find den lækre quiltede overgangsjakke her

 

Vi skal da også lige have en sort overgangsjakke med på listen. Vi befinder os i det klassiske danske forårsvejr, hvor det skifter mellem bragende solskin og blæst og regn. Til sådan et slags vejr er en overgangsjakke helt perfekt. Hvis du står og mangler sådan en, så kunne du snildt hapse denne nydelige sorte overgangsjakke på udsalg fra Lexington Company. Super flot og stilrent design, høj kvalitet og udført i det lækre quiltede design.

 

Fantastisk mørkeblå quiltet jakke

Lækker mørkeblå quiltet overgangsjakke 2017

Mærke: Hackett Pris: Sat 40% ned til: 1979,40.-

Find den lækre mørkeblå quiltede overgangsjakke her

 

Jeg har nævnt denne overgangsjakke fra Hackett før og jeg gør det med glæde igen! Den er simpelthen bare fantastisk flot, elegant og dejlig alsidig. Hackett har strikket en tæt på perfekt mørkeblå overgangsjakke sammen i quiltet materiale, hvor der er hentet kraftig inspiration fra blazerens stilrene udtryk. Jeg var så begejstret for den, da jeg første gang nævnte den her på bloggen, at jeg rent faktisk købte den selv og jeg har ikke fortrudt! Jeg elsker den og bruger den så ofte jeg kan!

 

Klassisk lyseblå Tiger of Sweden skjorte

Flot lyseblå tiger of sweden skjorte tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 40% ned til: 675.-

Find den klassiske lyseblå skjorte her

 

Hvem kan ikke bruge en klassisk lyseblå skjorte fra Tiger of Sweden i sin garderobe? De fleste mænd har sådan en sag hængende, hvis ikke alle. Så har du ikke en endnu eller måske kunne du snildt bruge et par stykker af slagsen (jeg har selv flere), så har du her et fremragende bud på en lyseblå skjorte. Det skader bestemt heller ikke, at den er sat hele 40% ned lige nu. Haps!

 

Stilren lyseblå Tiger of Sweden skjorte

lækker lyseblaa tiger of sweden skjorte udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til: 839,30.-

Find den stilrene Tiger of Sweden skjorte her

 

Som nævnt ovenfor kan man altid bruge flere lyseblå skjorter. De behøver naturligvis ikke alle sammen være ensfarvede, så hvad med en lyseblå skjorte fra Tiger of Sweden med nydelige, diskrete striber? Dette er endnu en skjorte, som jeg også har hængende og jeg kan kun anbefale den! Den er lige nu sat 30% ned, så hvad venter du på?

 

Nydelig ternet Polo Ralph Lauren skjorte

lækker ternet polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 25% ned til: 599,25.-

Find den nydelige Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Oh yes, vi skal da lige have endnu en blå skjorte med på listen. Jeg ved ikke lige, hvor mange blå skjorter jeg har hængende, men jeg kan med sikkerhed sige, at jeg bruger dem alle sammen! Nogle er ensfarvede som første skjorte fra Tiger of Sweden, andre er stribede som anden skjorte og sidst men slet ikke mindst så har jeg også et par med tern. De kan alle som én anvendes i et hav af sammenhænge, så jeg elsker alle som én i min garderobe. De er i øvrigt – næsten – alle købt på udsalg som med denne fra Polo Ralph Lauren.

 

Fantastisk denim skjorte på udsalg

lækker denim skjorte udsalg 2017

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til: 769,30.-

Find den lækre denim skjorte på tilbud her

 

Til de mere uformelle lejligheder er det måske ikke altid lige nødvendigt, at smide en nydelig lyseblå skjorte på. Derfor er det bestemt ikke en dum ide, også at have garderoben fyldt op med de lidt mere casuelle skjorter. Et fremragende bud på sådan en skjorte er den klassiske denim skjorte, som kommer i et væld af designs. Et mere klassisk og stilrent bud på en denim skjorte kommer her fra Polo Ralph Lauren.

 

Fede Boss Orange t-shirts på udsalg

hvid hugo boss t-shirt udsalg 2017

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 25% ned til: 389,25.-

Find de fede Boss Orange t-shirts på udsalg her

 

Det er jo snart sommer, så det kunne da være, at du skulle have et par ekstra t-shirts til de varmere dage. Et godt bud på en lækker t-shirt i god kvalitet og lækkert design (jeg elsker det lettere rå og forvaskede look) kommer her fra Boss Orange. Den skarpe læser vil bemærke, at den er med v-neck, hvilket jeg bestemt ikke synes dårligt om. Jeg anvender både med rund hals og v-neck. De laves også med rund hals og begge t-shirts findes i mange forskellige farver 🙂

 

Lækre langærmede Boss t-shirts

lækker langærmet boss t-shirt udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 25% ned til: 411,75.-

Find de lækre langærmede t-shirts på udsalg her

 

Ligesom almindelige kortærmede t-shirts så er et par lækre langærmede t-shirts fantastiske til fritiden og i særdeleshed om sommeren. Det er derfor ikke nogen dum idé, at have sådan et par liggende klar i garderoben. Du får her en lækker og stilren langærmet t-shirt i et fedt meleret look. Den findes i øvrigt også i flere forskellige farver, som ligeledes er på udsalg.

 

Lækre sorte herresko fra Hugo

lækre sorte hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 30% ned til: 1259,30.-

Find de flotte sorte herresko her på udsalg

 

Står du og mangler et par lækre sorte herresko? Så har du hermed fået et fremragende bud serveret på et sølvfad. De befinder sig i den mere formelle boldgade og passer derfor glimrende sammen med et jakkesæt. De her sko er som udgangspunkt ikke gå-i-byen-sko, men nærmere et smukt par herresko, som du tager frem til særlige lejligheder. De er pisse flotte, super lækre, af høj kvalitet og så endda på udsalg lige nu! Mums!

 

Crispy hvide sneakers fra Ralph Lauren

hvide ralph lauren sneakers udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til: 489,30.-

Find de fede Polo Ralph Lauren sneakers på udsalg her

 

Er du igang med at skulle opgradere sommergarderoben, så kunne det snildt tænkes, at du skal have opgraderet dit sneakersudvalg. Hvis du ikke har et par crispy hvide sneakers som disse fra Polo Ralph Lauren, så er det med at få fingeren ud. Flottere kan et par hvide sneakers næppe se ud og så er de lige nu sat 30% ned. Under 500kr for et par Polo Ralph Lauren sneakers? Så gælder det om at slå til!

 

Et par møglækre mørkebrune ruskindssko

mørkebrune hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 50% ned til: 899,50.-

Find de flotte mørkebrune Hugo sko her

 

Nu hvor vi befinder os i det her danske forår, hvor der ofte forekommer mere regn end der gør solskin, så er det klogt, at iføre sig fodtøj, som kan klare den til tider hårde regn. Det kan et par ruskindssko og netop derfor, elsker jeg bare ruskindssko. De rigtige par kan se skide godt ud (uden dog at være ovre i den meget formelle liga) og samtidig kan de altså klare en del tæsk fra vejret. Derfor har jeg flere par ruskindssko i garderoben. Et af disse par er faktisk lige præcis ovenstående og jeg elsker dem! Jeg købte dem ligeledes på udsalg (også 50% sat ned) og jeg kan dermed skrive under på, at de er et pisse godt køb.

 

Lækre Ray-Ban solbriller på udsalg

Et par lækre ray-ban solbriller udsalg

Mærke: Ray-Ban Pris: Sat 50% ned til: 885,00.-

Find de lækre Ray-Ban solbriller på udsalg her

 

De er jo forår og der skulle jo også gerne komme noget sommervejr lige om hjørnet. Derfor kan du med fordel overveje, om dit solbrille-game skal opgraderes. Jeg har allerede anvendt mine par Ray-Bans flere gange i år og regner da bestemt med, at de skal luftes flere gange igen. Her får du et par super flotte sorte Ray-Ban Wayfarer’s i Acetate materiale, som er allergivenligt, slidstærkt og fremstillet af vedvarende materialer. Lækkert!

 

Nydelige brune Ray-Ban solbriller

brune ray-ban solbriller mænd udsalg

Mærke: Ray-Ban Pris: Sat 50% ned til: 840,00.-

Find de lækre brune Ray-Ban solbriller på udsalg her

 

Til slut har vi endnu et par toplækre Ray-Ban wayfarer solbriller på udsalg. De er udført i brune nuancer og er lavet af samme lækre materiale som de foregående solbriller. Dem her vil du elske, at kunne hive frem til alle solrige lejligheder.

 

Happy shopping, ‘Gents!

 

Written by Christian Bo Nissen