Den faste læser ved, at jeg er en stor fortaler for at købe ind, når udsalget byder på fornuftige fund. Det er en glimrende mulighed for, at få opgraderet garderoben med kvalitetstøj i lækre designs til en billig skilling.

Boozt afholder netop nu end of season sale og der er masser af solide tilbud, som er værd at kigge efter – også flere end jeg har fundet frem til her. Der er op til hele 70% rabat i denne omgang og vi snakker på mærker som Hugo Boss, Eton, Tiger of Sweden osv.

Udsalget slutter i morgen søndag og du skal derfor ikke vente alt for længe med at gøre det gode køb.

Her er de perler, jeg har fundet frem som alle som én, vil klæde enhver velklædt herre og dennes garderobe:

 

Mørkeblå Hugo Boss blazer på udsalg

mørkeblå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399,50.-

Find den mørkeblå blazer her

 

Alle der har læst bare en smule på MetroMand ved, at jeg elsker blazere til mænd. Det er den perfekte måde, at tilføje dit look stil, klasse og elegance. Du bør som minimum have en mørkeblå, en mørkegrå og en sort blazer i garderoben – så er din base på plads!

Men hvorfor købe dem til fuld pris, når du nu kan få netop disse tre nuancer fra Hugo Boss til halv pris? De to andre nuancer – sort og mørkegrå – kan du se nedenunder:

 

Sort Hugo Boss blazer på udsalg

sort hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399,50.-

Find den sort blazer her

 

Mørkegrå Hugo Boss blazer på udsalg

mørkegrå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1399,50.-

Find den mørkegrå blazer her

 

Voldsomt lækker seersucker blazer

fed seersucker blazer udsalg

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 40% ned til 1560.-

Find den fede blazer her

 

Når du har dine tre basisblazere på plads, er det tid til at udvide og kigge på de lidt mere karakteristiske blazere. Ovenstående voldsomt lækre blazer fra Tommy Hilfiger i seersucker, er et hamrende fedt bud på en blazer til sommeren.

Den skriger af sommer, sol og god stil den blazer! Jeg er klar over, at det virker småtosset, at købe en blazer til sommeren nu, men det er altså en klasse måde, at spare en solid skilling på. Det klassiske og elegante design gør, at du kan bruge den år efter år efter år, så det gør ikke noget, at du ikke får brugt den så meget mere i år – den skal du nok få brugt alligevel!

 

Lyseblå Hugo Boss skjorte på tilbud

lyseblå hugo boss skjorte tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 474,50.-

Find den lyseblå skjorte her

 

Alle velklædte mænd bør have et par lyseblå skjorter i garderoben – som minimum. Det er sammen med den hvide skjorte en absolut klassiker, da den kan gå til stort set alt. Igen virker det småfjollet, at skulle give fuld pris for sådan en sag, særligt hvis du skal ud og købe mere end en. Så nap da i stedet denne nydelige model fra Hugo Boss, som er sat hele 50% ned lige nu. Haps!

 

Hvid Hugo Boss skjorte på udsalg

hvid hugo boss skjorte udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 349,50.-

Find den hvide skjorte her

 

Som nævnt ovenfor er et par lyseblå og et par hvide skjorter i garderoben et must-have for enhver velklædt herre. Så når du skal til at erhverve dig dem, kan det hurtigt blive en kostelig affære, hvis du skal betale fuld pris. Derfor har jeg fundet førnævnte lyseblå skjorte og også denne hvide Hugo Boss skjorte, som begge er sat hele 50% ned. Selv tak.

 

Nydelig bordeaux sweater

bordeaux sweater udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 50% ned til 250.-

Find den nydelige sweater her

 

Vi går ind i en koldere periode og en simpel, men elegant måde at holde varmen på, er ved at smide en pullover/sweater ud over din skjorte. Det kunne for eksempel være denne sag fra danske Samsøe & Samsøe i en lækker bordeaux nuance, som koster sølle 250.-. Et røverkøb, hvis du spørger mig.

 

Klassisk gråmeleret t-shirt på udsalg

lækker gråmeleret t-shirt udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 50% ned til 115.-

Find den klassiske t-shirt her

 

Til de uformelle stunder som for eksempel weekenden efter aftenen, så er en t-shirt et fremragende valg. Jeg kan godt lide, at mine t-shirts sidder en smule løst ud at være ovre i hvad bedst kan beskrives som hiphop/streetwear stilen. Ovenstående model fra Samsøe & Samsøe er lige præcis dette og så koster den altså kun 115.-. Perfekt!

 

Grøn overgangsjakke fra Samsøe & Samsøe

grøn overgangsjakke

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 40% ned til 900.-

Find den grønne overgangsjakke her

 

Vi går jo som sagt ind i den lidt køligere periode og derfor skal vi til at kigge på jakker igen. Den perfekte type jakke til denne periode på året er overgangsjakken. Den er hverken for kold eller for varm og passer derfor perfekt til vejret lige nu.

Jeg har fundet to modeller og den første ser du her fra Samsøe & Samsøe. Klassisk, stilren og i en lækker grøn nuance. Den findes også i en lysegrå udgave, som I også lige får med:

 

Lysegrå overgangsjakke fra Samsøe & Samsøe

lysegrå overgangsjakke

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 40% ned til 900.-

Find den grønne overgangsjakke her

 

Lækker navy casual overgangsjakke

navy overgangsjakke

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 55% ned til 990.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Den anden overgangsjakke model kommer fra Tommy Hilfiger og er sat hele 55% ned. Den er udgivet i ovenstående lækre navy nuance og nedenstående lige så lækre oliven nuance.

Det er en kortere model end forgængeren og er måske en anelse mere uformel i udtrykket. Grundet det kortere snit skal du være opmærksom på, at du ikke køber en for lille størrelse – hvilket er en klassisk fejl at begå, når vi snakker denne type af jakke. Jakken kan nemlig hurtigt “krybe” op omme på ryggen, hvilket kan resultere i frit udsyn til sprækken bag i – noget ingen af dine medmennesker behøver at se.

Modellen i oliven får I her:

 

Lækker casual overgangsjakke i oliven

oliven overgangsjakke

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 55% ned til 990.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Elegant navy frakke på udsalg

navy frakke udsalg

Mærke: Filippa K Pris: Sat 40% ned til 2040.-

Find den elegante frakke her

 

Sidste omgang overtøj er denne fantastisk flotte, stilrene frakke fra Filippa K. Denne type frakke passer fantastisk over et jakkesæt og er lavet i bomuld, så du snildt kan have et jakkesæt på indenunder uden at koge over af varme.

Den er sat hele 40% ned og kan derfor erhverves til en yderst fornuftig skilling.

 

Fede ruskindssko på tilbud

fede ruskindssko udsalg

Mærke: Clarks Pris: Sat 50% ned til 449,50.-

Find de fede ruskindssko her

 

Sidste omgang tilbud for nu kommer i form af disse sprøde ruskindssko fra Clarks. Jeg er vild med den lysebrune nuance og den cremefarvede sål og så er prisen på 450ish virkelig lokkende.

En perfekt uformel sko til den stilfulde herre.

 

Written by Christian Bo Nissen