Udsalg – I love ’em! Det er den perfekte mulighed for, at få tilføjet lidt lækkert til garderoben, uden at skulle betale fuld mønt for tøj af høj kvalitet. Boozt fyrer lige nu et stærkt udsalg af, hvor du udover de allerede nedsatte priser (op til 50%) får yderligere 15% revet af prisen – men det er kun denne weekend! Brug koden NOW15 ved check out og få reduceret dit indkøb med yderligere 15%. Det gælder dog kun, hvis din indkøbskurv lyder på mindst 899.-. Stærkt, stærkt tilbud! Du finder hele deres premium udsalg lige her.

Jeg har gravet lidt rundt i Boozt’s efterårsudsalg og fundet de bedste tilbud til mænd. Det er tid til at opgradere garderoben og spare en god mønt. Let’s get shopping, ‘Gents!

 

Mørkeblå quiltet jakke på tilbud

blå-quiltet-jakke-til-mænd-på-tilbud

Mærke: La Martina Pris: Sat ned til 2749.-

Find den mørkeblå vinterjakke til mænd her

 

Første interessante tilbud er denne lækre mørkeblå og quiltede vinterjakke til mænd. Den kommer fra det argentinske designermærke La Martina og er et rigtigt stærkt bud på en lækker vinterjakke i det mørkeblå og quiltede design. Små mørkebrune detaljer giver jakken et lækkert og stilrent look.

 

Quiltet blazerjakke på tilbud

laekker-quiltet-blazerjakke-til-maend

Mærke: Hacket Pris: Sat ned til 2474,25.-

Find den mørkeblå blazerjakke her

 

Vi napper en mørkeblå quiltet vinterjakke til og denne gang kommer den i et pisse lækkert blazerlook, som jeg personligt er helt tosset med. Faktisk så tosset, at jeg havde den med i Ugens Outfit for uge 42. Den er bare hamrende flot, lækker og designet er udført til perfektion! Den findes også i en grå udgave, som er sat ned til 2399.-.

 

Lysegrå Tiger of Sweden blazer på tilbud

lækker-lysegrå-blazer-tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1980.-

Find den lysegrå blazer på tilbud her

 

Tiger of Sweden er udover sin høje kvalitet og lækre designs også kendt for, at deres jakkesæt sidder fantastisk godt. Det samme kan med rette siges om deres blazere. Hvad mere kan man ønske sig end knivskarpt og stilrent design, høj kvalitet og lækker pasform? Det skulle da lige være, at blazeren er sat 40% ned lige nu og du endda kan trække 15% ekstra fra lige nu. Bedre bliver det vidst ikke!

 

Mørkeblå Tiger of Sweden blazer på tilbud

mørkeblå-tiger-of-sweden-blazer-tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1980.-

Find den mørkeblå blazer på tilbud her

 

Vi napper lige endnu en møg lækker blazer fra Tiger of Sweden på tilbud. Denne gang kigger vi på en fantastisk lækker mørkeblå blazer – klassisk, lækker og slet ikke til at stå for! Prisen er den samme som ovenstående model – et kæmpe røverkøb!

 

Mørkeblå striktrøje på udsalg

lækker-mørkeblå-striktrøje

Mærke: Peak Performance Pris: Sat ned til 490.-

Find den mørkeblå striktrøje her

 

En lækker og varm striktrøje er en fantastisk ekvipering, at have liggende i sin garderobe. Den kan altid hives frem på de kolde dage og så er den fantastisk behagelig at have på – især hvis den som denne model fra Peak Performance er lavet i 100% højkvalitetsbomuld (og ikke uld som kan kradse). Den findes i øvrigt også i en lysere blå nuance samt i lysegrå og i mørkegrå.

 

Lækker langærmet t-shirt på tilbud

langærmet-t-shirt-til-mænd-på-tilbud

Mærke: Scotch & Soda Pris: Sat ned til 439.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Jeg er stor fan af de langærmede t-shirts som samtidig har et cut ned over brystet. Der er bare et eller andet lækkert og maskulint over den slags t-shirts – maybe it’s just me? Udover at naile looket har Scotch & Soda også ramt en fantastisk fed meleret denimblå nuance. Absolut fremragende køb!

 

Lækre ruskindssko på udsalg

mørkebrune-ruskindssko-på-tilbud

Mærke: Gant Pris: Sat ned til 1119,20.-

Find de mørkebrune ruskindssko her

 

Efteråret og vinteren kan være ubarmhjertige ved dine sko grundet det hårde vejr og derfor tager jeg ofte ruskindssko på, da de kan klare en del flere tæsk fra vejrguderne. Ovenstående model fra Gant er et perfekt eksempel på et par nydelige og klassiske mørkebrune ruskindssko til mænd – og så er de endda sat ned lige nu.

 

Sorte ruskindssko til mænd på udsalg

sorte-ruskindssko-til-mænd-på-udsalg

Mærke: Gant Pris: Sat ned til 1159.-

Find de sorte ruskindssko her

 

Du har fået et par lækre mørkebrune ruskindssko på udsalg og nu skal du naturligvis også have et par lækre sorte ruskindssko på udsalg. De kommer sørme også fra Gant, er sat en smule mere ned (procentvis), skåret i et klassisk, stilrent design, har en lille patinadetalje på snuden og er udført i et lækkert mix af læder og ruskind. Fantastisk sko til billige penge!

 

Nydeligt lysebrunt bælte på tilbud

tiger-of-sweden-brunt-bælte-på-tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 420.-

Find det lækre lysebrune bælte her

 

Et af de bælter som jeg bruger aller mest lige for tiden er faktisk ovenstående lysebrune bælte fra Tiger of Sweden – og jeg er hamrende glad for det! Det lysebrune bælte, et par lysebrune sko og blå nuancer (f.eks. mørkebrune chinos og en lyseblå skjorte) giver et knivskarpt, simpelt og super elegant look. Prøv det!

 

B&O hovedtelefoner på udsalg

lækre-bo-høretelefoner-på-tilbud

Mærke: B&O Play Pris: Sat ned til 1049,30.-

Find de lækre B&O hovedtelefoner her

 

B&O har længe været synonym med god lyd, lækkert design og høj kvalitet men så sandelig også heftige priser. Det kan man dog ikke sige om ovenstående hovedtelefoner. Hvis vi tager de 15% ekstra i rabat med i kalkulen, så ender vi altså på under 1.000 kroner for et par fantastisk flotte hovedtelefoner fra ingen ringere end legenderne B&O. Nærmere kan vi vidst ikke komme et røverkøb.

 

Lækker mørkebrun taske på tilbud

lækker-mørkebrun-herretaske-på-tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1680.-

Find den lækre mørkebrune taske på udsalg her

 

Behøver ovenstående mørkebrune herretaske virkelig en introduktion? Well okay så. Den kommer fra Tiger of Sweden, er udført i super lækkert højkvalitetslæder, skåret i et knivskarpt og stilrent design, har små, lækre detaljer og sidst men slet ikke mindst er den sat gevaldigt ned lige nu. Et fremragende køb!

 

Mørkebrun weekendtaske på udsalg

lækker-mørkebrun-weekendtaske-til-mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 2280.-

Find den lækre mørkebrune weekendtaske her

 

Modellen fra før findes sørme også som en weekendtaske – og det gør bestemt ikke modellen mindre lækker. Du får her en fantastisk lækker mørkebrun weekendtaske på tilbud – hele 40% er den sat ned og smider du de 15% ekstra i rabat oven i tilbuddet, så kan det næsten ikke fås billigere. Der findes vidst ikke et bedre tidspunkt, at erhverve sig en lækker weekendtaske på end lige nu.

 

Lækker sort weekendtaske på tilbud

lækker-sort-weekendtaske-på-udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1900.-

Find den lækre sorte weekendtaske her

 

Tiger of Sweden er kendt for deres lækre, stilrene designs og høje kvalitet, hvilket de bestemt også har videreført til deres tasker. Her er der ikke mange udfordrere, når vi taler om lækre tasker til mænd i høj kvalitet. Dette er ovenstående simple, men elegante sorte weekendtaske et fremragende eksempel på. Den er sat hele 50% ned lige nu – og så får du jo også de ekstra 15% i rabat, hvis du svinger kreditkortet i denne weekend.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen