Enhver velklædt herres garderobe bør indeholde en knivskarp sommer skjorte eller to – eller, sådan set meget gerne flere! En del mænd tænker med det samme kortærmet skjorte, når der snakkes sommer skjorter, men det er bør du som udgangspunkt afholde dig fra. Jovist, en kortærmet skjorte kan virke fristende, når temperaturen rammer de højere niveauer, men det er altså uhyrligt få, der rent faktisk ser godt ud og vil klæde dig. De fleste er desværre lettere kasseformede og ser generelt bare ikke godt ud. Punktum! I stedet bør du erhverve dig et godt udvalg af langærmede sommer skjorter, og så i stedet smøge ærmerne op, når solen står på sit højeste. Det er en langt mere nydelig og elegant løsning, og du vil så afgjort ikke fortryde det! Jeg har derfor taget et kig på lækre sommer skjorter til mænd 2016, og du får her de absolut fedeste skjorter lige nu:

 

Fræk og lettere spraglet sommerskjorte

Fed spraglet sommerskjorte til maend 2016

Mærke: Harris Wilson Pris: 659.-

Find den frække sommerskjorte her

 

Vi starter ud med en genganger fra Ugens outfit – herremode uge 23 – en hamrende lækker sommer skjorte fra Harris Wilson. Der er masser af sommer, liv og stil i denne frække skjorte. Med den her på er du garanteret et knivskarpt sommerlook!

 

Den fede lilla sommer skjorte fra Superdry

Fed lilla sommer skjorte mænd 2016

Mærke: Superdry Pris: 599.-

Find den fede sommerskjorte her

 

Vi startede ud med en livlig og lettere spraglet skjorte og vi bliver i denne boldgade lidt endnu med denne fede sag fra Superdry. Ligesom modellen ovenfor er der også her leget med et kontrolleret kaotisk design med et virvar af farver. En fantastisk skjorte til sommeren, der hver gang vil give masser af liv til dit outfit.

 

Hamrende elegant navy sommer skjorte med print

Lækker navy sommer skjorte med print

Mærke: Paul Smith Pris: 1195.-

Find den lækre sommerskjorte her

 

Vi hopper videre til denne hamrende lækre sag fra en af de dyrere drenge i klassen nemlig Paul Smith. Du får her en super elegant navy sommer skjorte der prydes af et elegant, sort print. Den her model koster lidt mere end de fleste andre, men til gengæld får du en garanti for ultrahøj kvalitet og et knivskarpt stilsikkert design. Outstanding!

 

Elegant mørkeblå skjorte med print fra Hugo Boss

Fed sommer skjorte med print 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: 949.-

Find den elegante skjorte her

 

Hugo Boss kan så sandelig også være med, når vi snakker elegante navy sommerskjorter med print. Ovenstående er deres nydelig bud på en lækker skjorte med print, der uden tvivl vil klæde alle herrer her i sommervarmen. Nammenam!

 

Lækker sommerskjorte fra Mads Nørgaard

Fed sommerskjorte til mænd 2016

Mærke: Mads Nørgaard Pris: 525.-

Find den lækre skjorte her

 

Sidste bud på en lækker sommerskjorte i mørke nuancer med mønster kommer her fra Mads Nørgaard. Der er anvendt en hamrende lækker og sommerlig blå nuance og tilsat en afdæmpet sort farve. Fik jeg i øvrigt nævnt, at den netop nu er ned? Men skynd dig, de har det med at have udsolgt hurtigt!

 

Nydelig lyseblå skjorte med print

Lækker lyseblå skjorte til mænd 2016

Mærke: Wood Wood Pris: 999.-

Find den nydelige lyseblå skjorte her

 

Der kommer lige to ekstra skjorter med print – begge i lyseblå nuancer. Den første kommer her fra danske Wood Wood, hvor det minimalistiske, stilrene design præger skjorten. Der er anvendt en rigtig lækker lyseblå nuance, der passer helt perfekt til sommeren og dertil er der tilsat det ikoniske Wood Wood logo. Nydeligt. Elegant. Smukt.

 

Lækker lyseblå skjorte med print fra Lacoste

Laekker lyseblå sommerskjorte fra Lacoste

Mærke: Lacoste Pris: 999.-

Find den lækre lyseblå skjorte her

 

Sidste flerfarvede skjorte kommer her fra Lacoste. Du får her en hamrende lækker skjorte i fede, lyseblå sommernuancer, et lækkert print og udført i et super fedt, nubret bomuldsmateriale. Det her er en af de skjorter, der med garanti vil skille sig ud fra mængden – på den helt rigtige måde!

 

Fed sommerskjorte i denimlook

Fed sommerskjorte i denimlook 2016

Mærke: Ben Sherman Pris: 649.-

Find den fede skjorte i denim look her

 

Fra de flerfarvede og spraglede skjorter hopper vi nu over i de ensfarvede modeller. Vi starter ud med denne fede skjorte i denim look fra Ben Sherman. Denimlooket gør sig skide godt om sommeren, og her får du en knivskarp model serveret.

 

Lækker skjorte med kinakrave i denim look

Lækker denim skjorte med kinakrave 2016

Mærke: Marc O’Polo Pris: 699.-

Find den fede skjorte med kinakrave i denim look her

 

Jeg har altid haft en svaghed for kinakraven, når vi snakker casual skjorter, og i mine øjne er ovenstående model et klasseeksempel på en fantastisk sommerskjorte i denim look – netop på grund af kinakraven. Den mørkeblå denimfarve er ramt lige i rø..n og kinakraven giver skjorten et helt unikt og super lækkert look. Køb den før din nabo!

 

Den klassiske lækre denim skjorte i slimfit cut

Klassisk lækker denim skjorte i slim fit 2016

Mærke: G-Star Pris: 749.-

Find den klassiske lækre denim skjorte her

 

Fra de to ovenstående skjorter i denim look til den helt klassiske, lækre denim skjorte i slim fit cut fra G-Star. Denimskjorten har alle dage hørt til sommeren, og er ganske enkelt en fremragende sommerekvipering. Ovenstående model fra G-Star rammer denimskjorten helt perfekt, både hvad angår designet men også hvad angår pasformen. Ganske enkelt fremragende!

 

Super lækker lime Polo Ralph Lauren skjorte

Fed grøn lime Polo Ralph Lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre lime skjorte her

 

Så kom den endelig – klassikeren over dem alle når vi snakker sommerskjorter, nemlig den altid hamrende lækre button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Jeg har valgt at fremhæve to farver nemlig den ovenstående vanvittigt lækre limefarvede model og den labre lilla model nedenfor. Du kan som sådan snildt vælge enhver af de andre farver, men lige netop disse to passer bare perfekt til sommeren. Den ovenstående limefarvede model har jeg selv, og jeg er sindssygt glad for den. Den nedenstående lilla model er en af de næste sommerskjorter, jeg skal have erhvervet mig. Fantastiske køb!

 

Lækker lilla Polo Ralph Lauren skjorte til sommeren 2016

Lækker lilla Polo Ralph Lauren skjorte sommer 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre lilla skjorte her

Den klassiske ternede Polo Ralph Lauren skjorte

Lækker lyseblå ternet Polo Ralph Lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre ternede lyseblå skjorte her

 

Sidste skud i denne omgang kommer ligeledes fra Polo Ralph Lauren og er minsandten også en af deres klassiske button-down skjorter. Denne gang er mønsteret dog ternet, men det gør bestemt heller ikke noget. Denne model findes i øvrigt også i lilla og i grøn – alle varianter er fantastiske til sommeren og du vil elske af have dem som en fast del af din sommergarderobe.

 

Written by Christian Bo Nissen