Black friday herremode tilbud 2018

 

Så er det nu, det gælder! Black Friday tilbud på lækkert herretøj er en realitet. Masser af lækre tilbud på herremode – eller nærmere lækkert tøj til mænd i klassisk stilrent design og god kvalitet – præcist som vi gerne vil have det.

En af de mange fede ting ved, at iklæde sig klassisk elegant design er, at du kan vente med de tungere investeringer, til tøjet kommer på tilbud. Det vil nemlig holde år efter år og kan anvendes uagtet hvad de fancy modegulve i støvlelandet lige har fundet på til en enkelt sæson. Den her stil den holder sæson efter sæson, år efter år og køber du ind med fokus på kvalitet også, jamen så kan du faktisk opbygge dig selv en fantastisk lækker og alsidig garderobe, uden at skulle sprænge banken.

Af ovenstående grunde er Black Friday tilbud til mænd en fantastisk dag. Der kan nemlig købes ind af det tøj og de accessories, som du ved, du står og mangler – til en virkelig skarp pris.

Jeg har samlet nogle af de online butikker, som jeg selv holder øje med. Jeg er kan ikke garantere, at de alle vil skyde Black Friday tilbud afsted, men som sagt er nedenstående en stærk liste over de butikker, som jeg selv holder et vågent øje med. Nogle af butikker har allerede tyvstartet med tilbud, så her jeg har cherry-picked de lækreste dele, som allerede er sat kraftigt ned.

Enjoy & happy shopping ‘Gents:

 

Care of Carl tilbud (måske)

care of carl black friday tilbud

 

En af mine absolutte favorit butikker for lækker herretøj er Care of Carl. De har et fantastisk flot udvalg af virkeligt lækre mærker, som alle som én leverer knivskarp ekvipering til den velklædte herre i god kvalitet. Jeg ved dog ikke, om de holder Black Friday tilbud, men hvis de gør, så skal de tjekkes ud!

 

—-

 

Boozt Black Friday tilbud til mænd

boozt black friday herremode tilbud

 

Sammen med Care of Carl er Boozt mit klare go-to sted. De har et virkeligt bredt udvalg af lækkert herretøj og de kører ofte med utroligt skarpe tilbud. Boozt afholder naturligvis også Black Friday tilbud på herretøj og der er som altid et hav af stærke tilbud.

Jeg har fundet et par virkeligt stærke tilbud til dig lige her – og der er MASSER af andre tilbud derinde:

 

Navy Tiger of Sweden jakkesæt til Black Friday

navy Tiger of Sweden jakkesæt black friday tilbud

Mærke: Tiger of Sweden: Sat 30% ned til 3150.-

Find det lækre jakkesæt her

 

Alle bør have et navy jakkesæt i garderoben og hvis du endnu ikke har dette, så har jeg hermed fundet dit kommende jakkesæt. Det kommer fra Tiger of Sweden, er udført i en perfekt navy nuance, designet sidder lige i skabet og så er det sat 30% ned lige nu! Perfekt!

Tiger of Sweden er kendt for at levere jakkesæt, som udover at være udført i solid kvalitet og lækker design, også sidder skide godt. Jeg er selv den lykkelige ejer af et navy Tiger of Sweden jakkesæt, så jeg kan sige klart GO for dette!

Du finder masser af andre lækre jakkesæt på tilbud lige her og du bør samtidig ikke snyde dig for min omfattende guide til jakkesæt.

 

Hugo Boss blazer på Black Friday tilbud

hugo boss blazer black friday

Mærke: Hugo Boss: Sat 50% ned til 1599,50.-

Find det lækre jakkesæt her

 

Præcis som med det navy jakkesæt bør alle velklædte mænd eje en navy blazer – og meget gerne et væld af andre lækre blazere i forskellige nuancer. Ovenstående model fra Hugo Boss opfylder alle krav og så er den samtidig sat hele 50% ned lige nu.

Der findes et flot udvalg af stærkt nedsatte blazere lige her, men inden du kaster dig over godterne, kan du med fordel læse min guide til blazere.

 

Hvid Polo Ralph Lauren skjorte på Black Friday

hvid polo ralph lauren skjorte black friday tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Sat 25% ned til 674,25.-

Find den klassiske skjorte her

 

En af de mest ikoniske skjorter kommer her på tilbud i form af den klassiske hvide Polo Ralph Lauren skjorte til mænd. Det er button-down skjorten over dem alle! Men hvorfor betale fuld pris, når du nu kan få det sat godt og grundigt ned? Den findes i en masse andre nuancer igennem linket også og de er ligeledes sat ned lige nu.

 

Navy frakke på Black Friday udsalg

navy frakke black friday tilbud

Mærke: J. Lindeberg Sat 25% ned til 2250.-

Find den lækre frakke her

 

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og derfor bør du være på udkig efter en lækker vinterjakke til mænd. Sådan en har jeg fundet her i form af denne elegante og klassisk designede vinterfrakke fra J. Lindeberg. Den kommer i 80% uld og så er den sat 25% ned lige nu. Haps!

 

—-

 

Black Friday tilbud på herreure (DitUr.dk)ditur.dk black friday tilbud

Når det kommer til accessories og nærmere specifikt herreure, så kigger jeg altid lidt til DitUr.dk. De har et flot udvalg af herreure til yderst overkommelige priser og lækre designs. De har allerede tyvstartet med en masse stærke tilbud, som du finder lige her: Black Friday tilbud på herreure.

Jeg har kigget på udvalget og fundet et par særdeles lækre ure til en skarp pris (og der er mange flere derinde):

Armani herreur på Black Friday tilbud

armani ur black friday tilbud

Mærke: Emporio Armani Pris: Sat 47% ned til 1595.-

Find det lækre ur her

 

Klassisk, lækkert herreur fra Armani med en fed, maskulin lænke i rustfrit stål. Jeg elsker i sær den navy nuance, som designeren har valgt til urskiven. Et fedt herreur i klassisk design som aldrig vil gå af mode og så er det sat hele 47% ned lige nu.

 

Elegant herreur på Black Friday udsalg

herreur black friday tilbud

Mærke: Grand Frank Sat 22% ned til 1095.-

Find det lækre ur her

 

Sikke et nydeligt, elegant og tidløst design, hva’? Jeg elsker det stilrene design og den sorte nuance som krydres med en fed guld kant og detaljer. Det er sat skarpe 22% ned lige og er i mine øjne et røverkøb – lige over en tuds’bas’ for et flot herreur. What’s not to like?

—-

 

Herreure på tilbud til Black Friday (Urvaerket.dk)

herreure på black friday udsalg

 

Et andet sted jeg altid kigger på, når jeg skal finde lækre herreure er Urvaerket.dk. De har ligesom DitUr.dk et virkeligt flot udvalg af lækre herreure til meget overkommelige priser. De kører helt op til 70% på mange af deres ure lige nu, så der er masser af muligheder for, at gøre et virkeligt godt køb. Jeg har fundet to stærke tilbud og der er mange flere tilbud at komme efter:

 

Lækkert sort Armani ud på udsalg

armani ud tilbud black friday

Mærke: Emporio Armani Pris: Sat 46% ned til 975.-

Find det lækre ur her

 

Vi snupper sørme et Armani ur på tilbud mere. Jeg har fundet denne simple, elegante og tidsløse model, som kommer i et sort-domineret design, som brydes let og elegant af den sølvfarvede ramme. Et nydeligt ur som vi holde i meget lang tid og som står til en næsten latterligt billig skilling.

 

Smukt og stilrent herreur på tilbud

fede herreur black friday udsalg

Mærke: Gant Pris: Sat 52% ned til 869.-

Find det lækre ur her

 

Gant laver generelt nogle virkeligt flotte og elegante herreure, hvis du spørger mig. De står (også normalt) til en rigtigt skarp pris og ovenstående er så afgjort ingen undtagelse. Det er en fryd for øjet rent designmæssigt og så er prisen helt uhørt flot lige nu. 52% sat ned – det fås altså ikke billigere!

 

Barons of Copenhagen – de perfekte skjorter (måske)

barons of copenhagen black friday

Når det kommer til klassiske hvide eller lyseblå skjorter, så er der intet andet mærke, som kan leverer bedre kvalitet til virkeligt skarpe priser. Jeg taler naturligvis om Barons of Copenhagen, som jeg har skrevet om her.
Jeg ved ikke, om de kommer til at køre Black Friday udsalg, men selv hvis de ikke gør, så er deres skjorter allerede sat til en uhørt skarp pris for den kvalitet. Hold øje med dem og hvis de ikke kører Black Friday, så gør dig selv en tjeneste og prøv dem alligevel. Du vil ikke fortryde det. Find deres hjemmeside her.

 

—-

 

Shaping New Tomorrow Black Friday tilbud

shaping new tomorrow black friday

 

Her kommer et dansk mærke, hvis butik jeg ville holde et vågent øje med, hvis jeg var dig, er det nye danske buksemærke Shaping New Tomorrow. Jeg vil lige starte med at sige, at jeg ikke har prøvet deres bukser selv (endnu), men de skulle efter sigende være helt fantastiske. Det er “pæne” bukser, som er udført i lækker kvalitet og som skulle føles virkeligt lækre, at have på – som at have et par løst siddende joggingbukser på.

De kører med Black Friday tilbud og du får 20% på hele deres online shop lige nu!

 

—-

 

Rack Buddy Black Friday tilbud

rack buddy black friday

 

Nuvel dette er måske ikke decideret tøj tilbud, men jeg vil nu alligevel nævne Rack Buddy, som kører med 20% under Black Friday, hvis du bruger bonuskoden “BLACKFRIDAY20”.

Jeg har tidligere skrevet om deres top fede tøjstativer og jeg kan kun anbefale dem. De har et super lækkert råt look over sig og så kommer de i et væld af udgaver OG du kan endda få skræddersyet et tøjstativ lige som du vil have det. Se f.eks. deres populære Bonnie model:

 

Rack Buddy tøjstativ på Black Friday udsalg

rackbuddy black friday tilbud

Mærke: Rack Buddy: Sat 20% ned til 679,20.-

Find det fede tøjstativ her

 

Written by Christian Bo Nissen