billige ure til mænd fede herreure med læderrem

 

Er det muligt at finde billige ure til mænd, som rent faktisk er værd at have på? Min egen erfaring siger helt klart ja! Jovist, du får ikke samme kvalitet, som hvis du sprænger banken, og erhverver dig et high-end luksus ur, men mindre kan så sandelig også gøre det. Der findes nemlig masser af muligheder for at købe et billigt herreur. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville skrive en artikel omhandlede billige herreure generelt, men da jeg havde sonderet markedet bare for billige herreure med læderrem, så havde jeg faktisk allerede fundet en – undskyld mig – helveds masse fede herreure. Derfor har jeg valgt at dele det op, og starter derfor i denne omgang med at kigge på billige ure til mænd med læderrem.

Læs også: Barbering uden røde knopper – den ultimative guide

I mine øjne er den absolut fedeste accessory til mænd et fedt herreur. Hvis du har det ligesom mig, så gør det bestemt ikke noget, at garderoben byder på et lidt bredere udvalg af modeller end bare dit faste go-to ur. F.eks. er det ret fedt at kunne vælge et dress-ur med mørkebrun rem fremfor et med sort rem, når du nu har valgt et nydeligt mørkeblåt jakkesæt med tilhørende mørkebrune sko og mørkebrunt bælte – det er de små detaljer, der tæller! Det er detaljerne der gør, at du fremstår lige en tand skarpere end alle de andre i flokken.

Netop derfor er det ret så lækkert, at have et velassorteret udvalg af herreure. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis hvert ur koster på den pebrede side af 10.000 kroner. Det er der simpelthen ikke mange, der rent faktisk har råd til – i hvert fald ikke hvis der skal være råd til andet her i tilværelsen. Derfor skal vi nu kigge lidt nærmere på billige ure til mænd med læderrem, der på én og samme tid er til at betale sig fra og samtidig kan klassificeres som fede herreure. Jeg har sigtet efter, at alle ure du finder på listen skal holde sig inden for 2.000 kroners mærket – så kan vi alle sammen være med. Lad os kigge lidt på sagerne.

 

Fede herreure med læderrem

Da udvalget af herreure med læderrem simpelthen var så overvældende stort, har jeg valgt at dele artiklen her yderligere op. I første omgang kigger vi på herreure med sort læderrem:

 

Fede billige herreure med sort læderrem

 

Armani herreur med sort læderrem

Fedt herreur med sort læderrem

Mærke: Armani Pris: 1.799.-

Find det lækre herreur her

 

Første bud kommer fra Armani, og er et super lækkert herreur med sort læderrem. Den sorte nuance dominerer dette ur, og bliver kun på nydelig vis brudt af den sølvfarvede urkasse i rustfrit stål. Stilen er holdt helt enkelt, tidløst og lækkert – lige præcis den stil, jeg personligt er helt pjattet med. Den simple elegance gør, at du altid vil kunne smide dette ur på.

Læs også: Ti simple regler for god stil

Stilrent og billigt herreur med sort læderrem

billigt-herreur-med-sort-læderrem

Mærke: Nexo Pris: 1.190.-

Find det lækre og billige herre ur her

Vi bliver i det mere simple design med dette super flotte herreur fra Nexo. De har holdt det simpelt og i et stilrent design, men samtidig er der smidt et par ekstra, lækre detaljer ind i looket. Prisen på lige over en tuds’bas’ gør bestemt ikke uret mindre attraktivt!

Stilrent herreur med sort læderrem

fedt-stilrent-herreur-med-sort-læderrem

Mærke: Tayroc Pris: Sat ned til 1.191,40.-

Find det stilrene herreur her

Der findes forskellige former for stilrene herreure, og ovenstående model hører til i den helt minimalistiske afdelingen. Der er anvendt et fedt mix af det minimalistiske look og de mørke, maskuline farver. Så selvom urets design i sig selv ikke gør meget væsen af sig (bevidst, naturligvis), så giver farvekombinationen uret til et bemærkelsesværdigt og lækkert ur.

Fedt minimalistisk herreur i sort

fedt-minimalistisk-herreur

Mærke: MVMT Pris: Sat ned til 1.135,25.-

Find det minimalistiske herreur her

Vi bliver i den minimalistiske boldgade med dette knivskarpe og enkle herreur fra MVMT. Som førnævnte model gør MVMT brug af det helt stripped-down og minimalistiske look, hvor den sorte, dominerende farve kun brydes af det røde logo, den røde sekundtviser og den hvide datodetalje. Enkelt, lækkert og faktisk ganske billigt!

Uforskammede lækre herreure i dansk design

fede-og-billige-herreure

Mærke: Lars Larsen Pris: 1.490.-

Find dem her: Det til venstre, det til højre

Den danske urdesigner Lars Larsen, kommer her med disse to perler. Skal det være enkelt, stilsikkert og tidløst og er du vild med kombinationen af sort og guld, så kan der vidst ikke findes federe ure til så skarp en pris. De her to ure vil der med garanti blive lagt mærke til, når du vifter med håndleddet ude i byen!

 

Nydeligt sort herreur med læderrem

Billigt herreur med sort læderrem

Mærke: Zeppelin Pris: 1.949.-

Find det nydelige sorte herreur her

 

Ovenstående bud på et billigt sort herreur med læderrem kommer fra tyske Zeppelin. Du får her tysk grundighed og knivskarpt design i en lækker blanding. Jeg er især vild med de runde detaljer ved uret, den lækre blanding af sorte og gyldne nuancer og så selvfølgelig prisen. Et super lækker ur til en ganske overkommelig skilling.

Læs også: Få min e-bog om herremode helt gratis

Super flot sort herreur

Fedt sort billigt herreur

Mærke: Ingersoll Pris: 2.049.-

Find det flotte sorte herreur her

Okay, vi rammer lige en lille flad 50’er over målet her, men det er simpelthen også bare et fantastisk flot ur. Hvis du alligevel havde et ur omkring de 2.000 i tankerne, så bør de sidste 49.- selvfølgelig ikke afgøre dit urkøb. Her får du et helt igennem fantastisk flot herreur, som samtidig kommer fra en af de mest kvalitetsbeviste urmærker i denne prisklasse, nemlig Ingersoll.

Billigt ur til mænd med sort læderrem

Fedt sort herreur

Mærke: Inex Pris: 1.099.-

Find det nydelige sorte herreur her

Her har vi et super billigt ur til mænd, som samtidig er udført i et rigtigt flot design. Samtidig får du tre ekstrafunktioner som bestemt tilføjer et par lækre detaljer til skiven. Urkassen er udført i sølv, hvilket perfekt afbalancerer det rå, maskuline look fra den sorte læderrem.

Lækkert sporty herreur i sort

Sort sportsur til maend

Mærke: Disel Pris: 1.599.-

Find det lækre sorte sporty ur her

Vi er med dette ur rigtigt ovre i den mere afslappede afdeling – ja måske ligefrem den sporty afdeling. Der er masser af maskulinitet over dette ur, og det forsøger bestemt heller ikke at skjule det. Mangler du et sort sportsur, der sender et stærkt signal af mand, så har du hermed fået et klassebud serveret.

Fedt Hugo Boss herreur

Fedt sportsur til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat ned til 1.499.-

Find det fede Hugo Boss ur her

I den sporty afdeling kommer her et fremragende ur til mænd fra Hugo Boss. Er du typen, som godt kan lide, at dit ur får lidt opmærksomhed, så har du hermed en vinder serveret. Uret udstråler masser af maskulinitet, og samtidig er der på nydelig vis leget med de kraftige, orange nuancer.

Billigt herreur med sort læderrem

fedt-og-billigt-sort-herreur

Mærke: Festina Pris: 1.299.-

Find det billige herreur med sort læderrem her

Vi bliver i den mere sporty afdeling, hvor Festina her leverer et lækkert og billigt herreur i et mix af det sporty og det maskuline udtryk. På trods af prisen giver dette ur et solidt udtryk af maskulinitet, elegance og lækkerhed. Et rigtigt godt bud på et ur der kan anvendes, når menuen ikke lige står på jakkesæt og slips.

Fede og billige herreure fra Hugo Boss

billige-sportsure-til-mænd

Mærke: Hugo Boss

Find dem her: Det sorte (sat ned til 1.649.-) , Det brune (sat ned til 1.649.-)

Vi bliver i den mere sporty afdeling med disse to lækkerier fra Hugo Boss. Denne model er et perfekt mix af det sporty, det maskuline og samtidig er der bevaret en god portion stilsikkert design. Det perfekte ur til fritiden, og så gør det bestemt ikke noget, at prisen er banket helt i bund!

Labert casual herreur

fedt-sort-og-casual-herreur-fra-tommy-hilfiger

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat ned til 1.349.-

Find det labre sorte herreur her

Vi napper lige ét herreur med sort læderrem i den uformelle og lettere sporty afdeling til. Ovenstående model kommer fra Tommy Hilfiger og blander de sorte, orange og hvide nuancer på en nydelig facon. Der er masser af maskulinitet over dette ur, og samtidig er det krydret med en tilpas mængde lækre detaljer.

To styks fede herreure fra Tommy Hilfiger

fede-tommy-hilfiger-ure

Mærke: Tommy Hilfiger

Find dem her: Det sorte (1.649.-) , Det brune (1.649.-)

De to ovenstående modeller fra Tommy Hilfiger behøver vel næppe nogle beskrivelse eller begrundelse for køb, eller hvad? I mine øjne et par helt fantastisk lækre herreure, som rammer en absolut fremragende balance i mellem det maskuline udtryk, det stilsikre design og et tilpas antal detaljer i urskiven. Nammenammenam!

Lækkert Ingersoll herreur

Fedt sort Ingersoll herreur

Mærke: Ingersoll Pris: Sat ned til 1.799.-

Find det nydelige sorte herreur her

Her har vi endnu et pisse lækkert herreur fra Ingersoll. De kan bare et eller andet med designet. Der er tale om et super elegant design, hvor de alligevel har tænkt lidt ud af boksen og leget lidt med de frække detaljer. Jeg er vild med det! Det er i øvrigt i skrivende stund sat 28% ned – mums!

 

Sort og guld herreur fra Nixon

Billigt herreur sort og guld

Mærke: Nixon Pris: 1.599.-

Find det lækre sorte sporty ur her

I casual-afdelingen kan det bestemt også være de stilrene og simplistiske linjer, der kommer på spil, som vi ser her med dette fede herreur i sort og guld fra Nixon. Der er ikke mange forstyrrende elementer, men bare rene linjer og en fed kombination af sort og guld. Det her ur er til dig, som leder efter et casual ur til fritiden, men som stadig holder det helt minimalistisk.

Sort herreur med badman vibes

Billigt sort og maskulint herreur

Mærke: Nixon Pris: 1.999.-

Find det lækre sorte herreur her

Vi nupper lige endnu et Nixon ur. Denne model er ligesom forgængeren indhyllet i sort med enkelte små, blå detaljer i skiven. Jeg ved ikke med jer, men jeg får en god dosis rå og maskuline Badman vibes fra det her ur. Udover selve designet og den dominerende, sorte farve, så er remmen også ret fed og rå i looket.

 

Fedt minimalistisk herreur

Fedt minimalistisk herreur i sort og guld

Mærke: Bering Pris: 1.499.-

Find det fede minimalistiske herreur her

Skal du ryste posen lidt, og få udvidet udvalget af ure, så var det måske noget med et fedt minimalistisk ur? Ovenstående model gør brug af en helt enkel, sort læderrem, en nydelig guldkasse, sort urskive og generelt et fedt sammenspil af kontraster i farvevalget.

Lækkert sort ur til mænd

Lækkert minimalistisk sort herreur

Mærke: a.b.art Pris: 1.890.-

Find det lækre sorte herreur her

Vi bliver i den minimalistiske afdeling med dette nydelige ur fra a.b.art. I modsætning til modellen ovenfor, er farvenuancerne holdt til sort og hvidt krydret med en sølvkasse. De rene linjer og det klassiske snit er udført til perfektion fra a.b.art her!

Tre nydelige herreure fra Guess

Fedt og billigt herreur fra guess

Mærke: Guess Pris: Sat ned til 1.349.-

Fin de fede herreure her: Til venstre, i midten, til højre

Guess kan levere nogle rigtigt lækre ure til billige penge, og det er ovenstående tre modeller et glimrende eksempel på. Jeg har selv et Guess ur, som jeg er utroligt glad for. Ovenstående tre modeller er udført i et nydeligt, klassisk design og er spækket med små, lækre detaljer og funktioner i skiven. Jeg har valgt at servere alle tre varianter her, så kan du jo selv vælge, hvilken variant du lige står og mangler.

To lækre herreure med læderrem

flotte-herreure-fra-hugo-boss

Mærke: Hugo Boss

Find de fede herreure her: Det sorte (sat ned til 1.799.-) , Det brune (sat ned til 2.049.-)

Grandet, for den brune udgave vi rammer marginalt over de 2000 kroner, som ellers var maks budgettet, men det går vidst nok også. Disse to nydelige modeller fra Hugo Boss var så afgjort værd at tage med, da de er nemlig begge er sat ned lige nu. Der er tale om et lækkert, tidløst design, der gør, at du altid vil kunne anvende de to ure.

Tre styks billige herreure fra Gant

fede-gant-herreure med læderrem

Mærke: Gant

Find de fede herreure her: Det til venstre (sat ned til 1.699.-) , Det i midten (sat ned til 1.399.-), Det til højre (sat ned til 1.399.-)

Her er vi ovre i den lidt mere uformelle afdeling, men der er stadig gjort brug af et stilsikkert design (som du jo efterhånden nok kan se, at jeg er stor fan af). Jeg er især vild med farvekombinationerne på uret til venstre, som i mine øjne er et rigtig fedt herreur, når vi snakker ure i den lettere uformelle afdeling.

Et par lækre, billige herreure med læderrem

billige-herreure-med-læderrem

Mærke: Gant

Find de fede herreure her: Det til venstre (sat ned til 1.199.-), Det til højre (sat ned til 1.199.-)

Ovenstående to modeller er sådan set bare en mere enkel udgave af de foregående modeller fra Gant. Er du mere til et helt clean look uden diverse ekstrafunktioner, så er disse to modeller et glimrende bud på et billigt herreur med læderrem.

Fede billige herreure med brun læderrem

 

Næste kategori vi kigger på, er selvfølgelig ure med brun læderrem. Ovenstående kategori blev dog, som du nok bemærkede, krydret med et par herreure med brun læderrem – der er jo ingen grund til, at liste uret to steder, bare fordi modellen findes med sort og brun læderrem. Dette vil også finde sted i nedenstående kategori. Der er ingen decideret tanker bag – de figurerer under den ene eller anden kategori simpelthen fordi, at jeg først fandt enten den sorte eller den brune, og dermed røg uret ind under den respektive kategori. Under denne kategori hører dog primært alle herreure med lysebrun, brun og mørkebrun læderrem. Her har jeg igen fundet et rigtigt bredt og lækkert udvalg, som alle sammen falder inden for prisrammen på de 2.000 kroner.

Lad os kigge på sagerne:

 

Hamrende lækkert herreur

fedt-lars-larsen-herreur

Mærke: Lars Larsen Pris: 1.490.-

Find det lækre herreur her

Det danske urmærke Lars Larsen producerer sådan helt generelt nogle vildt fede herreure. Ovenstående model med mørkebrun læderrem – i kalvelæder – er et fantastisk eksempel herpå. Det nordiske, stilrene look er anvendt til perfektion, og så er prisen på lige under 1.500 altså ikke til at stå for!

Fedt Skagenur med brun læderrem

fedt-skageur-med-brun-læderrem

Mærke: Skagen Pris: Sat ned til 1.349.-

Find det elegante Skagenur her

Vi bliver i den minimalistiske boldgade med det danske designerikon Skagen. Ovenstående er virkelig et lækkert herreur, hvor det minimalistiske udtryk er anvendt på fuld skrue. Dét der i mine øjne gør dette ur virkelig interessant, er valget af de afdæmpede, brune nuancer. Det er bare virkelig et lækkert ur, som uden at gøre for meget væsen af sig, alligevel vil blive positivt bemærket, når du smækker det på håndleddet.

Nydeligt og billigt Skagenur til mænd

billigt-skagenur-til-mænd

Mærke: Skagen Pris: Sat ned til 1.249.-

Find det elegante Skagenur her

Vi napper sørme lige et Skagenur mere, for de kan altså bare det der med det minimalistiske udtryk. Ovenstående model er ligeledes udført i et stilrent og yderst minimalistisk look, hvor farvevalget endnu engang gør forskellen. Den lækre brune læderrem brydes på fantastisk vis af den helt stripped-down og kridhvide urskive, hvor de bombastiske detaljer helt bevidst er udeladt. Derudover er prisen altså næsten kriminelt lav!

Lækkert herreur med mørkebrun læderrem

Fedt herreur med mørkebrun læderrem

Mærke: Pulsar Pris: 999.-

Find det lækre herreur her

 

Pulsar kommer her med et – i mine øjne – rigtig stilsikkert bud på et billigt herreur med mørkebrun læderrem. Designet er ovre i den klassiske afdeling, hvor ekstrafunktionerne og snittet gør, at der er en hvis maskulinitet over uret. Samtidig kan man vidst ikke klage over prisen på lige under en 1000-las. Haps!

 

Elegant og billigt herreur fra Nexo

lækkert-herreur-med-brun-læderrem

Mærke: Nexo Pris: 1.190.-

Find det elegante og billige herreur her

Jeg synes, at de her herreure med et lettere vintage-look gør det fremragende. Vintage-looket er her krydret med nogle yderst behagelige, lysebrune nuancer samt guld, der giver denne model et helt unikt look. Samtidig er prisen på lige over en tudse slet ikke til at stå for!

Tommy Hilfiger herreur med brun læderrem

Tommy Hilfiger herreur med brun rem

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 1.399.-

Find det fede herreur her

 

Tommy Hilfiger kommer her med sit bud på et fedt herreur med brun læderrem. Vi er her ovre i den mere afslappede afdeling, som kan bruges i fritiden eller bare generelt sammen med et casual look. Der er flere detaljer samt farvenuancer på spil her, hvor de brune nuancer fra remmen krydres med sort fra urskiven samt de røde og sølvfarvede nuancer inde i skiven. En nydelig blanding af farvenuancer, indtryk og detaljer. Well done, Tommy boy!

Lækkert casual herreur

fedt og billigt casual herreur

Mærke: Citizen Pris: Sat ned til 1.799.-

Find det fede casual herreur her

Det klassiske urmærke Citizen kommer her med deres bud, på et rigtigt fedt casual herreur med brun læderrem. Der er lagt vægt på det maskuline look, hvor sammenspillet mellem den mørkebrune læderrem, den sorte urkasse og den hvide guldskive giver et vildt fedt look.

Billigt herreur med brun læderrem

fedt-citizen-herreur

Mærke: Citizen Pris: Sat ned til 1.349.-

Find det lækre, billige herreur her

 

Citizen blander her det maskuline udtryk fra læderet og den kraftige, sorte urkasse med det enkle udtryk i urskiven. Samtidig har de peppet uret op med den lækre, orange nuance ved numrene og viseren på en rigtig elegant måde. Jeg er fan!

 

Herreur med guldkasse og mørkebrun læderrem

Herreur med guldskive og mørkebrun læderrem

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 1.599.-

Find det lækre herreur med guldkasse her

 

Hvad siger du til et super flot herreur med guldkasse og mørkebrun læderrem? Så har jeg da lige det helt rigtige til dig. Hvabehar for en sag? Tommy Hilfiger har her ramt helt rigtigt, men sin blanding af mørkebrunt, guld og sølv. Uret er jo en sand fryd for øjet!

 

Lækkert Tommy Hilfiger herreur

Fedt herreur med læderrem

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 1.449.-

Find det lækre herreur med mørkebrun læderrem her

Find det lækre herreur med sort  læderrem her

 

Vi bliver lige lidt ved Tommy Hilfiger, for skulle du hellere have lyst til et herreur med en sølvkasse og sort skive, så har du hermed fået et hamrende lækkert bud. Uret findes, som du kan se, i to varianter. Den anden variant tilbyder en lækker sammensætning af sort læderrem og guldkasse. De stilrene linjer er blevet overholdt til punkt og prikke, og du får tilmed en lækker lille sjat røde detaljer omkring logoet og ved de små visere. Nammenam!

 

Lækkert casual herreur fra Seiko

Fedt casual herreur fra Seiko

Mærke: Seiko Pris: 1.999.-

Find det lækre causal Seiko ur her

Fra det klassiske urmærke Seiko kommer her et stærkt bud på et casual ur til din fritid. Der er masser af fede detaljer i selve skiven, og samtidig så udstråler uret en god sjat maskulinitet. For at balancere den maskuline, sorte skive, har designeren smidt en lækker læderrem på i en lys nuance.

Lækkert stilsikkert herreur fra Gant

fedt billigt herreur med laederrem

Sort læderrem: Mærke: Gant Pris: Sat ned til 1.549.-

Find det lækre herreur i sort og guld

Mørkebrun læderrem: Mærke: Gant Pris: Sat ned til 1.799.-

Find det lækre herreur i mørkebrunt og guld

I den elegante og stilsikre ende af fede herreure med læderrem har vi to super lækre bude her fra Gant. De holder designet helt klassisk og hamrende lækkert, hvor der gøres brug af en perfekt blanding af henholdsvis sorte eller mørkebrun læderrem og gulddetaljerne i urskiven. Absolut fantastisk ur uanset om du vælger modellen med sort eller mørkebrun læderrem!

Lækkert herreur med mørkebrun læderrem

Lækkert herreur med mørkebrun læderrem gant

Sort læderrem: Mærke: Gant Pris: Sat ned til 1.749.-

Find det lækre herreur med sort skive her

Find det lækre herreur med hvid skive her

Vi nupper lige to lækre modeller til fra Gant. I mine øjne leverer Gant en hel del rigtig nydelige herreure udført i lækre, stilrene linjer og i ganske fortrinlig kvalitet. De to ovenstående modeller har en anelse flere detaljer tilføjet til urskiven, hvilket så afgjort ikke gør noget.

Fedt herreur med mørkebrun læderrem

Fedt sort herreur med mørkebrun læderrem

Mærke: Nixon Pris: 1.799.-

Find det lækre herreur med læderrem her

 

Nixon kommer her med sit bud på et fedt herreur med mørkebrun læderrem, urkasse i sølv og mørkegrå urskive. Designet er nydeligt krydret med små gulddetaljer ved ekstrafunktionerne, som gør, at uret her skiller sig ud på den helt rigtige måde. Et super lækkert herreur til de finere lejligheder og jobbet.

 

Hamrende lækkert herreur med guldkasse

Fedt herreur med guldskive og mørkebrun læderrem

 

Mærke: Ingersoll Pris: Sat ned til 1.999.-

Find det flotte ur med læderrem her

 

Her har vi et af mine absolutte favoriture, når vi nu taler om fede herreure til under 2000 kroner. Det er så også sat hele 41% ned her i skrivende stund, så hvis du forelsker dig i uret, så ville jeg slå til med det samme, hvis jeg var dig.

Uret gør brug af en helt igennem fantastisk sammensætning af mørkebrunt kvalitetslæder, guldkasse og gulddetaljer samt en hvid guldskive. Det er simpelthen en fryd for øjet, og samtidig sat voldsomt ned.

Fedt Ingersoll herreur med brune læderrem

fedt-ingersoll-herreur-med-brun-læderrem

Mærke: Ingersoll Pris: Sat ned til 1.799.-

Find det flotte ur med læderrem her

Der komme lige ét herreur mere fra Ingersoll, for det urmærke kan bare et eller andet. Urene fra Ingersoll er til dig, som gerne vil have det klassiske, elegante look, men samtidig er vild med et godt læs lækre detaljer i urskiven – og det får du ved Ingersoll, uden det bliver for meget af det gode. Uret ovenfor er i øvrigt også sat godt ned lige netop nu, så det kan stadig fås til under de 2000 kroner.

Written by Christian Bo Nissen