Som du kunne læse i mandags, anmeldte jeg en lækker skjorte og et sæt boxershorts fra det nye danske herremode mærke MOZZO.

Læs også: Anmeldelse: Button-down skjorte og boxershorts fra MOZZO

I samme ombæring fortalte jeg, at jeg havde i sinde at kontakte folkene bag MOZZO, for at bringe en uddybende artikel omkring det nye mærke. I samme ombæring var de så flinke, at udlove en af deres lækre button-down skjorter ud til læserne her på MetroMand. Så hold øje med MetroMand på Facebook i den kommende dage, og deltag i konkurrencen om en kvalitetsskjorte fra MOZZO – kvit og frit.

Lad os først lige kigge på, hvad MOZZO egentlig tilbyder! MOZZO designer og producerer herremode hvor det lækre design og den høje kvalitet er i fokus. Deres nuværende udvalg inkluderer lækre button-down skjorter til overkommelige priser: 390.- for en skjorte i høj kvalitet må siges, at være lidt af et røverkøb. Skjorten – taget fra tidligere nævnte anmeldelse – ser sådan her ud:

Hvid button-down skjorte fra MOZZO

Lækker hvid button-down skjorte fra Mozzo.dk

 

Sådan her ser skjorten ud “in action”

Sommer outfit med button-down skjorte fra Mozzo

 

Udover deres skjorteudvalg tilbyder de også boxershorts i høj kvalitet og nydeligt design. De koster 119.- og ser sådan her ud:

 

Lækre boxershots i høj kvalitet

Mozzo mørkeblå boxershorts foran

 

Som prikken over i’et har de også læderjakker i høj kvalitet, lækkert design og selvfølgelig udført i 100% kvalitetslæder. De tilbyder 5 forskellige designs og de koster alle sammen 2999.-. Her er et udpluk af deres udvalg:

 

Elegant læderjakke fra MOZZO i høj kvalitet

Mozzo læderjakke i høj kvalitet til mænd

 

Nydelig quiltet læderjakke fra MOZZO

Quiltet læderjakke i høj kvalitet til mænd

 

Men tilbage til dét denne artikel handler om; historien om og baggrunden for MOZZO – hvem er de og hvad står MOZZO for?

 

Historien om MOZZO – Kvalitet, design og kunden i fokus

Mozzo nyt dansk herremode mærke

 

MOZZO har en årelang historie og dertil opbygget erfaring indenfor modebranchen, der daterer helt tilbage til 1981, hvor deres moderne systue blev oprettet i Europa. Siden da har virksomheden produceret kvalitetstøj for store internationale modehuse som Tommy Hilfiger, Lacoste og producerer for tiden for Zara, som er flagskib for Inditex Group – verdens største tøjforhandler. Der er altså tale om folk med gennemgående erfaring indenfor produktion af kvalitetstøj. Og det er netop disse erfaringer, der har dannet basis for dannelse af modemærket MOZZO. Ejner Pedersen, der er MOZZO’s bestyrelsesformand, fortæller om baggrunden for virksomheden:

“Vi vil drage nytte af vores adgang til kvalitetsmaterialer til engros priser og kæmpe knowhow om tekstiler og dermed udbyde kvalitetsvarer til overkommelige priser.”

Folkene bag MOZZO er tre venner, hvor alle har indgående kendskab til branchen. Deres filosofi er, at alle skal have mulighed for, at købe tøj i lækkert design og høj kvalitet, men at det ikke skal koste en formue hver gang, Ejner uddyber:

Vores filosofi er at producere tøj i bedste kvalitet til overkommelige priser, så flere har råd til lækker kvalitet. Vi er i ejerkredsen enige om, at kvalitet skal koste, så det kan betale sig at producere kvalitet. Men med vores viden om enhedsomkostninger i branchen, så er vi også enige om, at ting godt kan gøres en del billigere og stadig både være rentabelt for producenten og samtidig udført i højeste kvalitet – det er en win-win situation for både os og vores kunder.”

Som inspiration til deres designs, har de en meget pragmatisk og jordnær tilgang. Deres designs tager nemlig udgangspunkt i den efterspørgsel de oplever på markedet, og deres fire designers holder derfor et vågent øje med kundernes behov. Noget man til tider kan savne hos de store modehuse, men det er en anden sag.

Det bliver derfor spændende at se, hvordan deres sortiment af herremode vil udvikle sig i fremtiden. Til det svarer Ejner:

“Der kommer meget snart skjorter til kvinder samt t-shirt til begge køn. Om ikke så længe vil sortimentet til mænd blive udvidet med andre skjorte modeller samt kjoler til kvinder. Med tiden vil vi også producere børnetøj under eget brand”

Der er altså rygende gang forretningen hos MOZZO. Siden lanceringen i starten af 2015 er det kun gået fremad for tøjmærket. Deres modeller kan for tiden købes online via deres hjemmeside MOZZO.dk og i tre fysiske tøjbutikker på Sjælland. Planen er dog at udvide forhandlingsnetværket i fremtiden, men det kræver, at de rigtige samarbejdspartnere dukker op, fortæller bestyrelsesformanden:

Vores produkter i Danmark kan indtil videre købes i 3 butikker på sjælland. Dette vil vi udvide, hvis vi finder nogle butikker, som er unikke og opfylder vores krav til samarbejdspartnere.”

Udover at sælge tøj til den almindelige forbruger, har MOZZO også fokus på forretningsverdenen; deres koncept kan nemlig sagtens udvides til dette segment også – for hvilken virksomhed vil ikke gerne tilbyde kvalitetstøj til deres medarbejdere til en overkommelig pris? I denne sammenhæng er deres strategisk velplacerede systue en stor fordel, Ejner fortæller:

“Vores klart største og unikke egenskab er, at vi er en systue placeret i Europa. Dette gør, at vi er fleksible og kan levere indenfor få dage i alle volumener. Vores mange års brancheerfaring gør, at vores kunder kan være trygge ved bestillinger både hvad angår kvalitet og leveringsdygtighed.”

Samtidig er MOZZO selvfølgelig også garant for den høje kvalitet og der lækre designs til lave priser i denne sammenhæng:

“Hvad angår vores tøj vi har på hjemmesiden, så adskiller MOZZO sig fra konkurrenterne ved vores lave priser, når man sammenligner rigtigt. En skjorte i samme stof og med samme pasform koster mere end det dobbelte hos vores konkurrenter.”

Om du som privatkunde eller virksomhedssammenhæng er på udkig efter herretøj i høj kvalitet, lækkert design og til fortinligt lave priser, er MOZZO altså et yderst fornuftigt valg.

De får en stor anbefaling herfra og et stort held og lykke med deres mærke i fremtiden. Jeg ser meget frem til at følge deres sortimentsudvidelse og vil holde et vågent øje med dem. Er du på udkig efter en lækker button-down skjorte, et par nye boxershorts eller en lækker læderjakke så kig forbi deres hjemmeside MOZZO.dk og husk også at følge MOZZO på deres Facebook side.

 

Written by Christian Bo Nissen