I denne blog får du inspiration til nogle af de mest værdifulde podcasts, med danske rollemodeller, som kan inspirere dig til en underholdende og sjov livsstil.

God inspiration er nøglen til det gode liv

Som fast læser på Metromand ved jeg at du er kvalitetsbevidst og dyrker den gode stil, men jeg er sikker på at du er enig med mig, hvis jeg påstår at det er vigtigt løbende at finde inspiration til det gode liv fra dine forbilleder?  

Det at være en en moderne mand handler om at gå lækkert klædt, men mindst lige så vigtigt om at leve, og udvikle sig, til at blive en mand med stærk integritet og gode værdier, der selv bliver forbillede for god stil og det godt liv. Hvor mange gange i dit eget liv har du ikke set en film, eller læst et magasin, som inspirerede dig til at ændre nogle ting i dit eget liv?  

Derfor handler det også om at finde medier til at inspirere dig, som passer ind i dit travle liv, hvilket kan være svært da du formodentlig har travlt med mange gøremål, og som samtidig giver dig inspirationen fra de absolut bedste mens du er på farten.

Her kan podcasts være en af de bedste måder, da podcasts giver dig mulighed for at finde inspiration indenfor en lang række forskellig områder og ofte rummer interviews med mange af landets bedste. Det bedste er at podcasts er gratis, og der er næsten uanede mængder podcasts tilgængeligt – lige ved hånden på din mobil.  

Podcasts er et af de medier der stiger mest i popularitet, da de er lettilgængelig, gratis og gode at lytte på farten.

Metromands podcastanbefaling

Hvis vi skal komme med en anbefaling af en podcast som fanger det bedste inspiration, og som vi samtidig ved du vil elske, så er det Rollemodellerne med værten Bjørn Vestergaard.

I Rollemodellerne har du mulighed for at høre en række personlige og dybe interviews, med mange af landets største og mest succesfulde personligheder, hvor de deler de vigtigste erfaringer fra deres livsrejse, og de strategier og vaner, som har hjulpet dem til succes.  

Gæsterne tæller bl.a. erhvervspersonligheder som Lars Seier, Martin Thorborg og Mia Wagner, samt kulturpersonligheder som skuespilleren Carsten Bjørnlund og tidligere landsholds-, og FC København-anfører William Kvist.    

Der er over 50 afsnit af podcasten, men hvis du skal have lidt inspiration til at komme i gang får du her to af mine favorit episoder:    

De bedste afsnit:

1 – Lars Tvede

Det er svært at fornægte at Lars Tvede er en mand, der i har formået at skabe et liv, som mange vil betegne som det gode liv: Lars er investor, finansmand og forfatter og han har bosat sig i Schweiz. Der bruger han sin tid på at skiftevis at tjene mange penge på aktiemarkederne, stå på ski i Alperne og sejle i sin private yatcht i Middelhavet, hvor han samtidig skriver bestsellere bøger som Det Kreative Samfund, Børshaj og Børsfest, Bobler og B*llshit.

Lars Tvede har deltaget i to afsnit af podcasten, hvor han deler sine vigtigste erfaringer om livet som investor, de vigtigste inspirationskilder og bøger som har hjulpet ham og hans bedste råd til hvordan du kan tjene mange penge og samtidig leve et godt liv.    

Podcastenafsnittene med Lars Tvede kan høres her og her

2 – Jacob Risgaard

En anden profileret erhvervsmand som du vil kunne finde meget inspiration i er Coolshop.dk stifteren Jacob Risgaard, som du måske også kender som dommer i det populære tv program Løvens Hule eller 365 dage til succes.

Det lå aldrig i kortene at Jacob en dag skulle blive en af nationens mest beundrede iværksættere, da han faktisk levede det meste af sit liv i fattigdom, og han blev smidt ud fra børnehjem som teenager fordi han var en ballademager. I denne podcast kan du høre hans vigtigste erfaring fra den utrolige rejse, hvordan han formåede at hade sit liv selvom han kørte i sin Lamborghini og vanerne der gør han holder sig positiv hver eneste dag. 

Podcasten med Jacob Risgaard kan høres her

Så her er et par anbefalinger, som forhåbentlig både kan inspirere dig i dit liv, samt give dig et godt grin og en masse inspiration til at søge det gode liv. Podcasten kan høres på Rollemodellernes hjemmeside eller i din favorit podcast app.    

Written by Christian Bo Nissen