Den nye Opel Astra er netop kåret som Årets Bil 2016 og modtog Det Gyldne Rat 2015 sidste år. Den giver bilerne i mellemklassen skarp konkurrence. Opel Astra’en bliver nemlig serveret med det samme som konkurrenter tilbyder – og lidt til. Samtidig er den sørme også lidt skarpere på prisen og ret lækkert skåret! Det kan vi lide!

 

Den nye Opel Astra

Den nye Opel Astra 2016 - Aarets bil 2016
 
Hvis vi glemmer motoren og de tekniske specifikationer og fokuserer på designet, så kan vi vidst hurtigt blive enige om, at der er blevet kræset for detaljerne. Den er spækket med lækre, skarpe træk der giver bilen et på samme tid elegant, sporty og mandligt udtryk. Jeg er især vild med tagets skarpe linjer, der giver bilen et både sporty og aggressivt og samtidig et nydeligt og lækkert look:


Følg siden på Facebook og få friske nyheder indenfor livsstil og herremode til mænd.


Den nye Opel Astra - Aarets bil 2016

Indvendigt er der også lagt et solidt arbejde i det æstetiske udtryk, og samtidig er interiøret udført i materialer af høj kvalitet:

Den nye Opel Astra 2016 indvendig


Læs også: Se bilens udvikling igennem de sidste 100 år


Den er egentlig er ret så lækkert…

Lad os kigge lidt på specifikationerne. Den nye Opel Astra er blevet 5 centimeter kortere end forgængeren og hele 200 kilo lettere, hvilket er en hel del taget i betragtning, at bilens vægt ligger på omkring de 1270 kilo. Den kommer med en turbocharged 1.0-liter trecylindret motor og 105 hk. Og dette er naturligvis kun for den mindste model. Det går kun op herfra.

 

Intellilux LED Matrix-lygter

Du får udstyr, som ellers normalt kun findes i de lidt dyrere klasser som f.eks. Intellilux LED Matrix-lygter. Ahva’ for en sag? Jo, nu skal du høre! Den nye teknologi bag disse lygter er ganske enkelt fascinerende. Lygterne forbedrer førerens synlighed i mørke markant. Dette sker bl.a. ved, at forlygterne opfanger objekter op til 40 meter før end halogen xenon forlygter, hvilket naturligvis medfører, at din reaktionstid forbedres. Individuelle LED-elementer hvis rækkevidde spænder op til 350 meter, reagerer på dine omgivelser på millisekunder, og samtidig justerer lygterne sig automatisk, hvis du nærmer dig et modkørende køretøj, så du ikke blænder dine modkørende medbilister. De forebygger dermed alvorlige ulykker, der ellers oftest sker i mørke. Pænt nice!

 

Ergonomiske massagesæder

Ikke solgt endnu? Så smider vi lige endnu et trumf-kort: Astraen leveres også med ergonomiske massagesæder. Du får 18 forskellige indstillinger, som tilpasser sig til din krop og din højde og samtidig er der lige smidt en indbygget massagefunktion oven i hatten. Stiger temperaturen, så er for- og bagsæde udstyret med indbyggede ventiler, så du holdes frisk i varmen. Og omvendt kan de holde dig varm her i vinterperioden. Køreglæde har hermed fået en ekstra dimension!

 

Den nye Opel Eye teknologi

Sidst men bestemt ikke mindst er Opels nye teknologi, Opel Eye, også smidt ind i bilen. Det er i al sin enkelthed en førerassistancepakke, der overvåger dine omgivelser, og advarer og hjælper dig, hvis det skulle blive nødvendigt. F.eks. overvåger Open Eye hastig og afstand til biler foran dig, og du får et advarselssignal, hvis det bliver nødvendigt. Er du dybt fokuseret på din karaoke version af sidste nye Justin Bieber sang, så kan bilen også foretage opbremsning for dig. Og der er mange flere lækre funktioner!

Indlægget er sponsoreret.

Written by Christian Bo Nissen