Okay måske er jeg lidt for tidligt ude med denne artikel om sommer sneakers, men de +15 grader har fået mig i sommerhumør, og hvad er bedre end en kold øl i den danske sommervarme med sine crispy nye sneakers? Not much, right?

 

Læs også: Guide til sommer sneakers

 

Jeg har browset lidt rundt og fundet mine bud på 8 lækre sommerklare sneakers til herrer.

ralph lauren sneakers

 

Pris: Set til 449.-

Min klare favorit i år, og som jeg selv har erhvervet mig (i vinters da de var på udsalg), er disse marineblå sneakers fra Polo Ralph Lauren. Jeg købte mine hos caliroots.com, men de har desværre ikke flere, så hvis du vil erhverve dem, må du grave lidt rundt på nettet. De hedder Polo Ralph Lauren Vaughn.

 

Hvis jeg skulle vælge et favorit mærke når det kommer til sneakers lander vi på Fred Perry. I mine øjne holder de en utrolig høj standard når det kommer til det klassiske, stilrene og tidsløse design. Her er et par bud på Fred Perry sommer sneakers (fås også i grå, sort og mørkerød):

Fred Perry Kingston sneakers

Pris: 549,75.- Link: Klik her

Der er ét par hvide sneakers på listen – hvilket er helt bevidst. Selvom de ser super lækre ud som nye, så er de altså et helved at holde pæne, jeg taler desværre af bitter erfaring her. Her er listens hvide par – ok, kun delvist hvide:

Hvide Fred Perry Sneakers

Pris: 849,75.- Link: Klik her

 

Der er også blevet plads til et par sorte/grå sneakers fra Fred Perry:

Grå Fred Perry Sneakers

Pris: 749,75.- Link: Klik her

 

Playboy har lavet en lækker navy sneakers model med lidt detaljer, fås også i sort:

Playboy sommer sneakers

Pris: 369,75.- Link: Klik her

Som alternativ til Ralph Lauren modellen er denne sko super lækker i demin look:

Djinns Low Lau sommer sneakers

 

Pris: 399,75.- Link: Klik her

 

Jeg kan næsten ikke sætte sådan en liste op, uden at have givet mit bud på et par bordeaux sneakers, så her er de fra Konrad:

Konrad Luis sneakers

 

Pris: 369,75.- Link: Klik her

 

Et alternativ til ovenstående står Playboy for. Denne model kan også fås i marineblå og koster 549.75.

Playboy Eric Sneakers

Pris: 549,75.- Link: Klik her

 

Det var mit bud på 8 lækre sommer sneakers til mænd. Smid gerne dine forslag i kommentar feltet nedenfor. God sommer til alle!

 

Written by Christian Bo Nissen