Sommeren skulle eftersigende endelig være lige om hjørnet, men op til 30 grader og højt humør til følge. Sådanne slags nyheder skal naturligvis fejres, så jeg har samlet en god håndfuld sprøde tilbud på sneakers til mænd til sommeren 2015:

1. Funky slip ons fra Tommy Hilfiger

Hvide Tommy Hilfiger Slip Ons Mænd

 

Første skud på stammen er disse funky hvide slip ons fra Tommy Hilfiger. Det er den perfekte casual sko, og som bonus er de top behagelige at have på. De er sat ned fra 599,75.- til 359,75.- og fås her.

 

2. Mørkebrune slip ons fra Timberland

Mørkebrune Timberland Slip Ons

 

Vi blir’ i familien med disse fantastiske mørkebrune slip ons fra Timberland. De er lidt tungere i udtrykket i forhold til modellen fra Tommy Hilfiger, men det gør så afgjort ikke noget. Det lækre mix af brune nuancer, den lyse sål og læderdetaljen på hælen gør, at denne model fremstår helstøbt og yderst elegant. Faktisk er jeg så begejstret for dem, at jeg netop har bestilt et par hjem til adressen 🙂 De er sat ned fra 699,75.- til 349,75.- og fås her.

 

3. Rå og blå sneakers fra Vagabond

Blå vagabond sneakers tilbud

 

Næste stop på listen er disse ganske simple, men lækre blå sommer sneakers fra Vagabond. Det lækre ved denne model er det rå look materialet giver skoen. De forskellige former for ekvipering behøves ikke altid, at være overdækket med funky detaljer og finurligheder; nogle gange er det simple, elegante og rå udtryk rigeligt. Denne model er sat ned fra 499,75.- til 299,75.- og fås her.

 

4. Elegant lysegrå sneaker fra Djinns

Djinns lysegrå sommer sneakers mænd

 

Fra den helt simple, rå model fra Vagabond til en anden elegant model fra Djinns. Denne lysegrå sneaker model udmærker sig med den lækre lysebrune læderdetalje på hælen, som fuldendes af de små matchende detaljer på brandtagget, snørebåndende og slippen. Den er sat ned fra 459.- til 367.- og fås her.

 

5. Fræk sneaker i blå nuancer

Pantofola d'Oro blå sneakers

 

Listens joker kommer her fra Italienske Pantofola d’Oro. Det er nærmest mere reglen end undtagelsen, at flerfarvede ekviperinger falder igennem med et brav, men Pantofola d’Oro formår her at ramme helt og aldeles plet. Denne sneaker model er til manden der holder af den klassiske elegance med stilrene linjer, men samtidig ønsker at skille sig ud fra mængden. Den er sat ned fra 849.- til 679.- og fås her.

 

6. Den hvide herre sneaker fra HUB

Hvide herre sneakers fra HUB tilbud

Ingen sommer sneakers post uden et par hvide sneakers. Denne model fra HUB formår at blande de nydelige hvide linjer med et råt udtryk med hjælp fra detaljerne omkring snørebåndende og hælen. Den er sat ned fra 699.- til 524.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

Written by Christian Bo Nissen