Håbet og længslen efter sol, varme og blå himmel er endelig blevet erstattet af høje temperaturer og flugten til stranden. Sommeren 2015 er endelig landet, og dertil hører sig naturligvis også et par lækre badeshorts.

Læs også: 8 lækre herre solbriller til sommeren 2015

Læs også: 6 fede herre sneakers 2015 – på udsalg

Jeg har fundet 6 fede badeshorts til mænd:

1. Lækre blå badeshorts med anker fra Polo Ralph Lauren

Blå Polo Ralph Lauren badeshorts med anker

 

Vi har her at gøre med et par klassiske lækre blå badeshorts fra det ligeså klassiske modehus Polo Ralph Lauren. De skriger sommer og sol og anker-deltaljerne tilfører modellen det ekstra pift. De står til 699.- og fås her.

 

2. Maskuline burgundy badeshorts fra Brunotti

Burgundy badeshorts med striber

 

Næste stop er disse lækre badeshorts fra Brunotti. De mørke farver farver giver disse herre badeshorts et ret så maskulint udtryk. De står til 299.- og fås her.

 

3. De navyblå badeshorts med indbyggede sommervibes

Blå badeshorts med palmer mønster

Bud nummer 3 kommer ligeledes fra Brunotti i form af disse lækre navyblå badeshorts.  Få ting skriger sommer som palmer/blomster print på ens badeshorts, og denne model formår at holde et lækkert, flot og stilrent look oven i hatten. De står til 299.- og fås her.

 

4. De stilrene mørkeblå badeshorts fra Selected

Blå prikkede badeshorts herre

Næste stop på listen er disse stilsikre mørkeblå badeshorts fra Selected. Et par nydelige badebukser tilsat et hvid prikket print og sort/burgundy detaljer giver modellen et lækkert look. De er netop nu sat ned til 199,96.- og fås her.

 

5. Et par klassiske navyblå badeshorts fra Hugo Boss

Navy blå badeshorts Hugo Boss

 

Det er ikke gået den kvikke læser forbi, at jeg gerne slår et slag for det stilrene og klassiske snit. Disse navyblå badeshorts fra Hugo Boss er et fremragende bevis på, at de stilrene og klassiske linier tilsat lækre detaljer – her i form af spillet i mellem de blå nuancer – resulterer i et fantastisk fuldendt design. De står til 399,75.- og fås her.

6. Klassens frække dreng – Gingham ternede badeshorts fra Polo Ralph Lauren

Lilla gingham badeshorts Polo Ralph Lauren

 

Sidste skud på listen er ligeledes det mest vovede: Et par lækre gingham hvid og lilla ternede badeshorts fra Polo Ralph Lauren. Jeg er vild med de friske farver og sommervibes der kommer fra denne model, men det kræver en solbrun krop og en selvsikker mand, at bære disse badebukser. Er du mand nok til det, vil du med garanti også høste positiv opmærksomhed på de danske strande. De står til 599.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

Written by Christian Bo Nissen