Indlægget er sponsoreret af sokkeposten.dk

Lige her op til jul kommer der lige et lynhurtigt tip til dig, som enten mangler noget at smide på ønskesedlen, mangler at købe julegaver til de mandlige medlemmer af familien eller mangler et par julegaver til din bedre halvdel: køb bambussokker!

Og hvorfor spørger du så nok – det der med at give sokker (og underbukser) i julegave, det er sgu da lidt fesent, er det ikke?

Jo, hvis du køber de gamle, kedelige sorte strømper som på ingen måder har noget som helst der ligner lækkerhed over sig. Det har bambusstrømper til gengæld! Jeg har modtaget en flot samling lækre bambussokker fra sokkeposten.dk og udover at kunne anbefale disse balsam-for-fødderne-sokker, så jeg giver dig i samme ombæring her 5 gode grunde til, hvorfor du også bør anskaffe dig bambussokker:

Rabatkode til Sokkeposten.dk

Inden vi lige kaster os over de 5 grunde til, at du aldrig bør tænke på andet end bambussokker, når du skal købe dine næste par sokker, så kan jeg lige smide en lille trumf afsted til jer kære læsere!
Sokkeposten.dk har nemlig været så flinke at diske op med en rabatkode kun til MetroMands læsere! Brug koden “metromand” og få 20% rabat på din ordre – rabatkoden udløber d. 31/12 2018 og hvis du nu skulle stå og mangle julegaver eller ønsker, så kan du nå at bestille helt frem til d. 21. december kl. 18:00 og stadig få leveret til juleaften.

Alternativt så kan du bare forkæle dig selv og dine fødder med en stak lækre bambussokker til en virkelig skarp pris.

5 grunde til at købe bambussokker

1: Antibakterielle stoffer der forhindrer dårlig lugt

Yep, den er god nok – jeg sværger! Jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg ofte – særligt i sommerperioderne – har kunne brygge et par relativt surt lugtende fødder/sko/sokker sammen. Det har altid været et pisse irriterende problem for mig (og mine omgivelser) og jeg har tidligere desperat forsøgt at bekæmpe lugten med fodspray og lignende. Dette er dog ikke længere nødvendigt, jeg smækker ganske enkelt bare et par bambussokker på og vupti: ingen dårlig lugt længere. Det er helt seriøst genialt!

2: De suger godt og giver god åndbarhed

Udover at bambussokker er fyldt med et skud drønlækkert antibakterielt indhold, så har de også en eminent sugeevne, giver dejlig åndbarhed og dermed en skide god luftfugtighed. De er med andre ord behagelige at have på også i længere tid. Jeg bruger f.eks. meget støvler her til efteråret og vinteren og sådan et par kan hurtigt lukke godt rundt om fødderne. Dette kan så til gengæld også skabe et rigtigt nedern indeklima for ens fødder, med mindre du altså smider bambussokkerne på!

3: De er lette og utroligt bløde grundet naturfibre

Bambussokker er – surprise, surprise – udført i bambusfibre, hvilket på godt dansk betyder, at dine fødder er omgivet af naturfibre, som er lette og lækre. Et par strømper skal egentlig helst ikke kunne mærkes igennem en lang dag og dette sikrer de lette naturfibre, at de ikke gør.

Hvis du endelig skulle mærke noget, så er det, at de føles helt utroligt bløde og lækre. Tro mig. Prøv at tage dine traditionelle sorte sokker på og skift derefter med det samme til bambussokker. Der er en verden til forskel.

4: De føles kølige og giver god blodcirkulation

I sidste uge var jeg ud at rejse. Med mig havde jeg mine trofaste bambussokker, hvilket var en fornøjelse på flyveturen. Desværre opdager jeg til min rædsel, da jeg skal hjem, at jeg har forvekslet mit sidste par strømper og må tage et par af mine gamle, traditionelle strømper på. Det er virkeligt lang tid siden, at jeg har haft dem på, men det gav mig da en fremragende reminder på, at jeg bestemt ikke skal gå tilbage til dem igen. De var ru, de var hårde og stive, de var varme så jeg svedte ad h…. til og ja, overall set meget langt fra en fornøjelse. Bambussokkerne jeg havde på på flyrejsen ud lagde jeg slet ikke mærke til. Jeg var komfortabel på hele rejsen, de føltes kølige og lod min hud ånde og gav dermed en god blodcirkulation – noget jeg slet ikke lagde mærke til, da alt bare kørte som det skulle, men den omvendte verden med almindelige sokker var til gengæld horribel.

5: Har du allergi så frygt ej!

Skulle du være allergiker (ligesom jeg selv er) så er bambussokker det helt rigtige valgt. De naturlige fibre irriterer eller igangsætter nemlig ikke allergiske reaktioner i samme grad som et par kina-producerede sorte strømper med et hav af kemikalier i.

Written by Christian Bo Nissen