3 must-have plakater til mandehulen

Er du så heldig at have et hjem, der er stort nok til en man-cave, skal du huske at give dine vægge noget af den maskuline drengerøvskærlighed, som resten af rummet får. Har du overvejet plakater, så får du her en liste med tre slags plakater, der er som skabt til dig og gutterne. Inden vi går i gang, bør vi nok nævne, at følgende plakater er bedst til dig, er enten har en bar eller et barskab i huset, og som godt kan lide at nyde en lille en sammen med gode venner. Så har vi vist ikke sagt for meget.

 

#1: Plakater med høje procenter

Vi kan lige så godt lægge hård ud med de lidt sprittede plakater. Engang skulle mandemanden drikke whisky af det helt rigtige firkantede glas, måske toppet med et par isterninger on the rocks. I dag haler rommen ind på whisky, og for ginens vedkommende stikker det helt af. Gin er populært som aldrig før, og det sammen gælder og cocktails med gin som base.

 

Skab den helt rette stemning med plakater, der handler om whisky, rom eller gin. Vi har håndtegnet så mange flasker med gyldne dråber, at det er lige ved at gå i blodet på illustratoren. Udover de smukke illustrationer rummer plakaterne hver især informationer om de alkoholiske drikke. 

 

Rom- og whiskyplakaterne fortæller om den forskellige typer inden for de to kategorier. Du kan blandt andet lære, hvor den mørke og lyse rom kommer fra og hvordan forskellige typer whisky laves. Blær dig med viden, dine venner helt sikkert ikke har, og byd dem så på noget godt til ganen bagefter.

 

#2: De sofistikerede plakater

Procenten falder en smule, når vi går videre til vinplakaterne og vores øl plakater. Øl plakaten viser dig en række forskellige typer øl, du skal kende. Hver øl har sin egen tegning i form af et fyldt glas med øl i den farve, den pågældende øltype oftest serveres i. Og sikke nogle farver – dem bliver du tørstig af. Under hvert glas står de hyppigste smagsnoter for hver slags øl.

 

Vi har vinplakater af den humoristiske slags, men vi har også et sæt, du faktisk kan lære noget af. Sættet består af en vinplakat med kendte rødvinsdruer og deres egenskaber. Den anden er en smuk og samtidig informativ vinplakat med information om, hvordan vin kategoriseres og vurderes. Hvad vil det sige, at vinen har meget krop? Og hvad er det, der gør, at nogle vine er mere bitre end andre? Bliv klogere på vin, inden du byder gæsterne på et godt glas.

 

#3: Cocktail plakater

Man skulle være et skarn, hvis ikke man kunne hælde en god cocktail ned. Uanset om du elsker 80’ernes klassikere eller hører til den lidt yngre generation, er vi sikre på, at også din yndlingsdrinks findes på en af vores cocktailplakater. Dem har vi nemlig nogle stykker af, og de har alle sammen tilhørende opskrifter. På den måde kan du hurtige hive de rigtige ingredienser frem og skære, mixe, hælde og shake dig til en rigtig god aften med drengene.