Indlægget er sponsoreret af CoolShop.dk

Vi kender det vidst alle sammen; at skulle købe gave til manden, der har alt. Det kan være et kæmpe irritationsmoment både for køberen af gaven og modtageren. Modtageren bliver altid bebyrdet med at skulle finde på ønsker til noget, som han aldrig kan udfylde fyldestgørende og køberen skal derfor altid ud og være ekstremt opfindsom. Hvis altså menuen ikke skal stå på den sædvanlige parfume, et gavekort eller en omgang undertøj. For at løse dette ældgamle og let genkendelige dilemma, har jeg taget et kig på en solid håndfuld fede gadgets til manden der har alt. Det skulle undre mig, om der ikke er mindst én ting på listen, som den kære aktuelle mand ikke ejer – og alle ting på listen bør falde i langt størstedelen af de danske mænds smag.

Skulle det vise sig, at uheldet er ude og modtaget ikke bliver oven ud begejstret for gaven, jamen så kan den da heldigvis byttet.

Lad os kigge på sagerne:

Læs også: Fede Vinterjakker til mænd – de 26 lækreste modeller

En drone til manden der har alt

drone til manden der har alt

Vi starter ud med den nok mest hypede gadget for tiden, nemlig en drone. Jeg vil SÅ gerne eje sådan en sag selv og jeg kommer da helt sikkert også til at gøre det, inden for ikke alt for uoverskuelig fremtid. Jeg ejer dog desværre ikke alt, endnu, så derfor må jeg pænt vente lidt. Men det er til gengæld den perfekte gave til manden der ejer alt. Kombinationen af fed elektronik og fantastiske muligheder for eminent og medrivende video samt billeder gør denne gadget til noget nær den perfekte gave. Sådan en sag som den for oven fra Yuneec er faktisk sat 33% ned lige nu, så du kan få den for 4699.-. Du finder dronen her.

Læs også: Ti simple regler for god stil

Det lækre GoPro action kamera

GoPro Hero5 Black

Dronen vist ovenfor havde “kun” GoPro Hero4 påmønstret. Den perfekte gadget til manden der har alt, er naturligvis den nyeste top udgave fra GoPro nemlig GoPro Hero5 black edition. Du får selvfølgelig det ypperste inden for action kamera teknologi, hvilket inkluderer 4k UHD billedkvalitet på videosiden og 12 megapixel krystalklare stilbilleder samt et action kamera, der er vandtæt ned til 10 meter. Det perfekte legetøj til en mand! Det står i 3520,75.- og du kan købe det her.

Læs også: God stil til mænd: Få min Stilguide helt gratis

Elegant pladespiller i valnøddetræ

fed pladespiller i træ

Til den stilfulde hjem og den der tilhørende stilfulde herre, så findes der intet bedre end lækre detaljer til stuen – gerne i form af lækker elektronik. Det kan man med ro i sindet påstå, at denne flotte pladespiller i valnøddetræ er. Den er ikke bare en fryd for øjet, den leverer også smuk lyd gennem intet mindre end tre forskellige leverancer. Du kan vælge den klassiske phono-udgang, gennem bluetooth (!!) eller med et simpelt USB kabel. Det er knageme smart, funktionelt og fantastisk elegant! Den kan blive din mands kæreste eje for bare 3159.- og du finder den her.

Læs også: Blazer til mænd: Den ultimative guide og 19 fede blazere

Maskulint Marshall køleskab

marshall køleskab til mænd

Er din mand, bedre halvdel, far, bror (eller hvem det nu er, der skal købes gave til) så heldig, at have sin egen, personlige man cave, så skal han da naturligvis også have et køleskab til alle bajerne. Det er hermed leveret direkte til indkøbskurven. Det kommer naturligvis fra Marshall – du ved, den britiske producent af guitar- og basforstærkere. Det er sort, det er maskulint og det er rock’n’roll. Perfekt til enhver mand herreværelse. Det står i 3695.- og kan købes her.

Læs også: Udsalg: Få opgraderet efterårsgarderoben billigt

Et elektronisk trommesæt!

elektronisk trommesæt til mænd

Fra et køleskab produceret af Marshall hopper vi – selvfølgelig – videre til et elektronisk trommesæt! Det kommer fra Roland og har det hele med i pakken! Det er nemlig aldrig for sent at begynde på et instrument og når det så samtidig kan gøres lydløst uden gene for resten af familien, jamen så er det jo så tæt på perfekt, som vi overhovedet kommer. Som gammel trommeslager har det altid været lidt af en drengedrøm, at eje et elektronisk trommesæt. Altså lige siden de først blev introduceret. For det er fandeme fedt! Denne lækre model står i 7180.- og du finder det her.

Læs også: 37 fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

En lækker espressomaskine

lækker espresso maskine

For nogle mennesker – mig selv inklusiv – så er der intet bedre end et skud lækker kaffe om morgen. Jeg er for længst gået væk fra den tarvelige Merrildkaffe og når du først har vænnet dig til kaffe, der smager bare lidt bedre end rød Merrild, så er det altså svært at gå tilbage. Det behøver ikke være kaffe fra Kopi Luwak bønner, men bare lige en tand eller to bedre end tjære.

Dertil skal man naturligvis have en ordentlig kaffemaskine og hvis du virkelig elsker kaffe, så elsker du også smagen af friskbrygget espresso. Så hvad er bedre end at have en egen espressomaskine, der er hamrende simpel at håndtere? Nu tænker du måske, at sådan en sag snildt koster over 5.000 kr., men ovenstående model fra Bialetti kan faktisk købes til bare 1999.- og du finder den lige her.

Læs også: 19 fede sommerskjorter til den velklædte herre

Slowjuice me up!

den bedste slowjuicer

Når kroppen først er vågnet efter en lækker omgang espresso fra førnævnte maskine, så skal der også et skud vitaminer og andet godt i kroppen. Dertil hører sig naturligvis en slowjuicer og den kommer her fra vores egen Claus Holm og hans personlige mærke HOLM. Med en slowjuicer får du en gadget, som juicer din friske juice med lave omdrejninger, hvilket sikrer, at enzymerne og dermed vitaminerne ikke ødelægges og bevares. Mere og sundere juice frisk serveret hver morgen. What’s not to love? Den labre sag oven for er netop nu sat 49% ned til 1249.- og du finder den her.

Læs også: 23 lækre armbånd til mænd – og sådan bæres de med stil

Hjemmelavet pasta med pastamaskine fra Jamie Oliver

jamie oliver pastamaskine

Vi har allerede fundet to super lækre produkter til morgenrutinen, så lad os i stedet kigge på en top lækker gadget til køkkenet, når der skal kokkereres. Jeg har valgt en pastamaskine af den simple grund, at det faktisk er super nemt og samtidig hamrende lækkert. For ikke at tale om blærerøvsfaktoren i at kunne servere frisk og hjemmelavet pasta for gæsterne. Jeg har valgt denne nydelige sag fra Jamie Oliver, som udover at sikre dig højkvalitetspasta også er flot designet. Sådan en sag står i 499.- og kan fås her.

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

Den perfekte udeovn?

fed sort udeovn

For manden der virkelig har alt – i hvert fald til den indendørs del af hjemmet – så er det måske en idé, at kigge på udendørsområdet. Hvis grillen er på plads, og det burde den være for manden der har alt, så kunne det måske være en idé med en udendørsovn?

I så fald får du hermed en tæt på perfekt model serveret. Eller, lad os bare være ærlige, den perfekte model. Den kan alt det, en udeovn skal kunne, som f.eks. lave sprøde pizzaer eller tilberede røget laks og samtidig er den et vidunder rent designmæssigt. Den her smuksak vil klæde enhver terrasse, ganske enkelt! Den er sat ned til 7499.- og findes her.

Læs også: Chinos til mænd – den ultimative guide

Det komplette barbersæt

barbersæt til mænd

Jeg vil runde af med noget, som enhver mand bør eje, nemlig et barbersæt. Jeg snakker ikke om din standard Mach3 eller andre mainstream produkter, jeg snakker om en ordentlig double edged skraber, en lækker barberkost og en elegant stander til at holde dem. Når du har købt ovenstående og manden har åbnet gaven, kan du passe sende ham forbi min guide til barbering til mænd, som sikrer ham den perfekte barbering med ordenligt udstyr. Ovenstående sæt står i 1099.- og kan købes her.

Læs også: Fede solbriller til mænd – den ultimative guide

Masser af fede produkter hos CoolShop

Som du nok har luret, så er alle produkterne fundet hos CoolShop.dk og du finder masser af andre fede gadgets og gaveidéer til manden der har alt under CoolShop’s populære produkter.

En lækker ekstra feature hos CoolShop er, at du kan blive Premium kunde. Og hvad er så det? Jamen det er egentligt ganske simpelt, du får nemlig en god stak ekstra fordele, som alle som én er ret så lækre. Dette indbefatter bl.a. at du får:

  • Prisgaranti (det gør alle kunder hos CoolShop), men hvis du skulle finde samme pris på et produkt andet sted på nettet, så får du som Premium kunde lige smidt 10% ekstra rabat oven i hatten.
  • Rabat på alle produkter
  • 60 dages fortrydelsesret
  • 4 års garanti på alle produkter
  • Fri fragt ved alle forsendelsesmetoder

Lyder det ikke interessant? I så fald kan du læse mere om deres Premium medlemsskab her.

Written by Christian Bo Nissen