Dem der ikke fik læst første del, skal naturligvis ikke snydes, så her er linket:

Læs også: Mode inspiration fra tv: Suits

Karakteren Harvey Specter er, som allerede nævnt i første del the shit! Men hvad gør han egentlig, som gør ham så interessant, unik og inspirerende? Lad os tage et kig:

  1. Tag ansvar – også når tingene brænder på! Harvey tog Mike under hans vinger – så når han laver ged i den, er det Harvey’s ansvar. Ens handlinger har konsekvenser: Det er okay at fejle, men lær af dine fejl.
  2. Din fremtoning er vigtig – Din udstråling, fremtoning og generelt det førstehåndsindtryk du leverer kan være afgørende. Dette er ingen nyhed, men det illustreres fremragende i serien. Det kan være den afgørende faktor for, om du får den næste kunde, møder din kommende kæreste eller andet.
  3. Bevar overblikket og hold dit hoved koldt – Selvom visse situationer får dig presset til det yderste – på den ene eller anden måde – er det essentielt at kunne holde hovedet koldt og fokusere på bolden.
  4. Kend din modspiller ned til mindste detalje – Skal du frem i verden er det vigtigt, at du kender din modspiller – hvad enten det er en konkurrent, kunde eller andet. Det handler om at være ét skridt foran – hele tiden.
  5. Handling, ikke snak – Istedet for at bruge unødig tid på at forklare og dele problemet med andre, så tag handling selv. Det viser ansvar, modenhed og overblik.
  6. Tag chancer  – Hvis du sigter efter noget stort, bliver du nød til at tage chancer (og gerne flere) i dit liv. Vær klar til at tage dem, når de kommer forbi!
  7. Gå efter guldet – Lad være med at fedte dig til et lille nederlag, hav modet til at gå efter guldet!
  8. Tænk som en vinder – Selvom du er nyansat eller lignende, betaler det sig, at tænke som den erfarne herre.
  9. Klæd dig til dit næste job – Hvis du vil forfremmes til den stilling du sigter efter, så klæd dig som en person i den stilling!
  10. I nogle situationer er det ok, at være kæphøj – Bare vær sikker på, at du har noget at have det i.
Tjek også  Mænd må godt gå op i deres udseende

 

Har du nogle gode pointer fra Suits eller andre serier du har set?

Hvis du kunne lide denne artikel, så del den gerne via linket nedenunder – det ville være fedt 🙂

 

God weekend derude.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen